Χολέμπας: «Ο Ολυμπιακός είναι η Μπάγερν Μονάχου της Ελλάδας»

Χολέμπας: «Ο Ολυμπιακός είναι η Μπάγερν Μονάχου της Ελλάδας»

Δημήτρης Τομαράς
Χολέμπας: «Ο Ολυμπιακός είναι η Μπάγερν Μονάχου της Ελλάδας»

bet365

Ο Χοσέ Χολέμπας παρότι φτάνει στα 38 του χρόνια έκλεισε στη Μπάγερν Αλζενάου, ομάδα 5ης κατηγορίας στη Γερμανία και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό.

Ο Χολέμπας ανακοινώθηκε ως μία σπουδαία προσθήκη από τη Μπάγερν Αλζενάου. Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας ο έμπειρος μπακ στάθηκε και στον Ολυμπιακό λέγοντας ότι «μου προσφέρθηκε νέο συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο αλλά δεν με κάλυψαν οι συνθήκες (προφανώς εννοώντας την πρόταση)». Επίσης διευκρίνισε πως έκλεισε εκεί λόγω των προσωπικών και φιλικών δεσμών του με ανθρώπους του συλλόγου.

Όσο για το μέγεθος του Ολυμπιακού; «Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός. Είναι η Μπάγερν Μονάχου της Ελλάδας και δεν μπορούν να τον φτάσουν. Στη Ρώμη επίσης ήταν φανταστικά. Η ομάδα και η πόλη ήταν φοβερές. Σε πολύ καλό επίπεδο. Ο καθένας θέλει να παίξει στη Premier γιατί είναι η πιο καλή κατηγορία στον κόσμο».


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα