ΑΕΚ - Λαμία: Στο αρχικό σχήμα της Ένωσης για πρώτη φορά ο Γέβτιτς

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - Λαμία: Στο αρχικό σχήμα της Ένωσης για πρώτη φορά ο Γέβτιτς

bet365

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία στο ΟΑΚΑ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να ξεκινάει τον Ντάρκο Γέβτιτς ως δεκάρι και τα αναμενόμενα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Ο Μιλόγεβιτς δεν αναμενόταν να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις η μόνη διαφοροποίηση θα αφορούσε τον Γέβτιτς, ο οποίος πράγματι βρίσκεται στην ενδεκάδα της Ένωσης για πρώτη φορά, έχοντας αγωνιστεί ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της πρεμιέρας με τον Ιωνικό.

Ο Γέβτιτς ξεκινάει πίσω από τον Αραούχο που βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στα άκρα επιλέγονται ο Τσούμπερ στα αριστερά και ο Άμραμπατ στα δεξιά.

Στο τέρμα είναι ο Στάνκοβιτς, οι Χατζισαφί και Μισελέν οι δύο πλάγιοι μπακ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Τζαβέλλας και Βράνιες και στον άξονα ο Λε Ταλέκ μαζί με τον Σιμάνσκι.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Μπακάκης, Σβάρνας, Μήτογλου, Μιτάι, Μάνταλος, Σάκχοφ, Ανσαριφάρντ και Τάνκοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα