Όσκαρ Γκαρθία: «Ενα ρολο ταμειακής με χτύπησε στα χείλη»

Newsroom
Όσκαρ Γκαρθία: «Ενα ρολο ταμειακής με χτύπησε στα χείλη»

bet365

Τη θητεία του στην Ελλάδα αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου είχε χτυπήσει στο πρόσωπο, θυμήθηκε ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία.

Σε συνέντευξη σε γαλλικό Μέσο που παραχώρησε ο τεχνικός της Ρεμς, Όσκαρ Γκαρθία, αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό το 2018, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στο συμβάν με το ρολό στην Τούμπα

Μεταξύ άλλων ο άλλοτε τεχνικός των Πειραιωτών, τόνισε ότι απόλαυσε το ποδόσφαιρο στη χώρα μας.

«Ήταν ωραία στην Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο εκεί δεν είναι αστείο, το απόλαυσα. Το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερο, παλεύαμε για τον τίτλο και οι οπαδοί του αποφάσισαν να μας… πολεμήσουν. Υπήρχαν συμπλοκές πριν τη σέντρα. Πήγαινα προς τον πάγκο και ένα ρολό ταμειακής μηχανής έπεσε στο πρόσωπό μου, με χτύπησε στο χείλος.

Όλοι νόμιζαν πως ήταν χαρτί υγείας αλλά σας διαβεβαιώ, δεν ήταν. Αυτά, όπως λέμε, συμβαίνουν (σ.σ. γέλια). Αποφάσισα να αποχωρήσω λίγο αργότερα από εκεί (από το γήπεδο), εξαιτίας εσωτερικών και διοικητικών ανησυχιών».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα