Διευκρινήσεις της ΠΑΕ Άρης για την προσέλευση του κόσμου στο «Κλ. Βικελίδης»

Διευκρινήσεις της ΠΑΕ Άρης για την προσέλευση του κόσμου στο «Κλ. Βικελίδης»

Gazzetta team
Διευκρινήσεις της ΠΑΕ Άρης για την προσέλευση του κόσμου στο «Κλ. Βικελίδης»

bet365

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε σχετικά με τις συνθήκες προσέλευσης των φιλάθλων στο «Κλ. Βικελίδης» στον αγώνα (22/9, 20:30) με τον Παναθηναϊκό υπενθυμίζοντας ότι δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια.

Η ΠΑΕ Άρης είχε ενημερώσει για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό από την περασμένη εβδομάδα και με νέα ανακοίνωσή της, υπενθύμισε ότι τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι κλειστά ανήμερα της αναμέτρησης. «Βάσει των οδηγιών της Γ.Γ.Α. και του Πρωτοκόλλου της Super League, σήμερα είναι η τελευταία μέρα διάθεσης των εισιτηρίων από την ARIS F.C. Boutique μέχρι τις 20:00. Αύριο η διάθεση θα γίνει ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr.

Λόγω του διπλού ελέγχου περιμετρικά, κατά την προσέλευσή σας στο γήπεδο, συνιστούμε όπως προσέλθετε έγκαιρα, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στις θύρες. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα (17:30)», αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα