Μία ενδεκάδα ξένων της Super League που έμειναν ελεύθεροι (pic)

Newsroom
Μία ενδεκάδα ξένων της Super League που έμειναν ελεύθεροι (pic)

bet365

Στην αγορά παρέμειναν ως «free agent» αρκετοί ξένοι ποδοσφαιριστές που μέχρι πέρσι έπαιζαν στα μέρη μας και πλέον οριστοκοποιήθηκε πως δεν θα συνεχίσουν στην Ελλάδα.

Ολοκληρώθηκε και η έξτρα μεταγραφική περίοδος των ελεύθερων και πλέον ελάχιστες αγορές μένουν «ανοικτές». Ως είθισται αρκετοί «γνώριμοί» μας ποδοσφαιριστές έμειναν χωρίς ομάδα και θα περιμένουν μεχρι τον Ιανουάριο ώστε να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεν είναι κακό και πάντα συμβαίνει.

Παρακάτω θα δούμε μία ενδεκάδα ξένων παικτών, 7 προέρχονται από την ΑΕΛ, που έπαιζαν πέρσι στη Super League Interwetten και όχι μόνο δεν συνεχίζουν στη χώρα μας, αλλά και δεν υπέγραψαν κάπου αλλού μέχρι στιγμής.

....

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα