Γκάρι Ροντρίγκες: «Είμαι φιλόδοξος παίκτης, δεν είμαι εδώ για να επαναπαυτώ»

Γκάρι Ροντρίγκες: «Είμαι φιλόδοξος παίκτης, δεν είμαι εδώ για να επαναπαυτώ»

Δημήτρης Σαμόλης
Γκάρι Ροντρίγκες: «Είμαι φιλόδοξος παίκτης, δεν είμαι εδώ για να επαναπαυτώ»

bet365

Ο νέος εξτρέμ του Ολυμπιακού, Γκάρι Ροντρίγκες, υποστήριξε ότι πήγε στον Ολυμπιακό για να «πετύχουμε μεγάλα πράγματα μαζί» και εξήγησε ότι η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ του έδωσε «καλή αίσθηση και όραμα για το μέλλον».

Μετά την υπογραφή τριετούς συμβολαίου στον Ολυμπιακό, ο 30χρονος εξτρέμ Γκάρι Ροντρίγκες, ανέφερε: «Έχω ξαναπαίξει στην Ελλάδα, οπότε ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει υπέροχους φιλάθλους. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο. Ελπίζω ότι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα μαζί. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας από κοντά!».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» ονειρεύεται να κατακτήσει τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα:

«Είμαι ένας φιλόδοξος παίκτης. Φυσικά θέλω να κερδίσω τρόπαια. Δεν είμαι εδώ για να επαναπαυτώ. Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους και θα πάμε μακριά στην Ευρώπη».

Όσο για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του, είπε:

«Υπήρξαν μερικές προσφορές από άλλες ομάδες, ωστόσο είχα μερικές καλές συζητήσεις με τον σύλλογο και μου έδωσαν καλή αίσθηση και όραμα για το μέλλον. Φυσικά, πρόκειται για τον Ολυμπιακό».

Τέλος, ο Ροντρίγκες αναφέρθηκε στο πόσο του αρέσει να αγωνίζεται στη χώρα μας:

«Η Ελλάδα είναι μια ωραία χώρα με καταπληκτικούς φιλάθλους. Όλοι οι Έλληνες οπαδοί είναι παθιασμένοι. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο εδώ. Φυσικά ανυπομονώ να συναντήσω τους οπαδούς μας στο γήπεδό μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα