Πρωτάθλημα Κ19: Αρης - Παναθηναϊκός 2-3 με γκολ στο 90'!

Newsroom
Πρωτάθλημα Κ19: Αρης - Παναθηναϊκός 2-3 με γκολ στο 90'!

bet365

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Κ19 του Παναθηναϊκού, η οποίς επικράτησε 3-2 του Αρη στην Πυλαία με γκολ του Μπιλάλ στο 90'.

Η Κ-19 του Παναθηναϊκού συνέχισε με νίκη την πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League Κ-19. Οι Πράσινοι μετά την επικράτηση με 1-0 επί του Απόλλωνα την περασμένη εβδομάδα, νίκησαν αυτή τη φορά τον Άρη με 3-2 στο Δημοτικό γήπεδο Πυλαίας «Α. Καραμπουρνιώτης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Το Τριφύλλι βρέθηκε πίσω στο σκορ καθώς οι Κίτρινοι προηγήθηκαν με τον Τζίμα στο 31′, ενώ στο 20′ έχασαν πέναλτι με τον Τσιπούρα καθώς απέκρουσε ο Κλίντμαν. Το ημίχρονο έκλεισε με 1-0, αλλά στο 60′ ο Μπιλάλ ισοφάρισε (1-1) με πέναλτι και στο 62′ ο Προδρομίτης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στο Τριφύλλι. Ακολούθησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Αρης ισοφάρισε στο 80′ με τον Μαρμαρίδη.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Κυριόπουλος έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Μπιλάλ, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα για το τελικό 2-3 εν μέσω έντονων πανηγυρισμών για μια σπουδαία επικράτηση απέναντι σε μια ομάδα που είχε αρχίσει το πρωτάθλημα με δύο σερί νίκες.

Άρης: Τρίγκατζης, Τσιάτσιος, Μαρμαρίδης, Καραμανλής, Βακουφτσής, Σαλιάρης, Πάγιος, Ρ. Σγουρός (60’ Γιαννακού), Τζίμας (73’ Χατζηϊωάννου), Τσιπούρας (73’ Βασιλείου), Παναγίδης (60’ Τσέρα, 85’ Η. Σγουρός).

Παναθηναϊκός: Κλίντμαν, Τσεβάς, Παυλάκης, Χαχούλης (46′ Καρνέσης), Προδρομίτης, Κωστόπουλος (60′ Πορφυρόπουλος), Συμεωνίδης, Κυριόπουλος (89′ Θ. Νταμπίζας), Βολάκης (46′ Φρόκου), Καλός (85′ Τόρρα), Μπιλάλ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα