Με Ιτούρμπε αντί Γκάμα ο Άρης!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Με Ιτούρμπε αντί Γκάμα ο Άρης!

bet365

Ο Χουάν Ιτούρμπε πήρε θέση στο αρχικό σχήμα του Άρη για τον αγώνα (19:00) με τον Ιωνικό, ενώ υπάρχει και η αναγκαστική αλλαγή λόγω της απουσίας του Λούμορ.

Ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε δοκιμές στη διάρκεια της εβδομάδας αλλά κατέληξε στην απόφαση χρησιμοποίησης της ίδιας ενδεκάδας με αυτή που έπαιξε στην πρεμιέρα της Interwetten Superleague κόντρα στην ΟΦΗ αλλά με μια σημαντική αλλαγή καθώς ο Χουάν Ιτούρμπε προτιμήθηκε αντί του Μπρούνο Γκάμα. Μοναδική αλλαγή είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας όπου ο Εμάνουελ Σάκιτς πήρε τη θέση του τραυματία Λούμορ. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι στο δεξί άκρο και οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς στο κέντρο αυτής με τον Ντένις κάτω από τα δοκάρια. Λούκας Σάσα και Ντιαγέ είναι το δίδυμο στον άξονα, μπροστά τους ο Φακούντο Μπερτόγλιο και στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Μαντσίνι, Ιτούρμπε. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά διατηρήθηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα