Αστέρας Τρίπολης: Δεν προλαβαίνει ΠΑΟΚ ο Ριέρα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Δεν προλαβαίνει ΠΑΟΚ ο Ριέρα

bet365

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής δεν ήταν ενθαρρυντικά κι έτσι ο Αντριάν Ριέρα δεν θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ (19/20:30).

Στο ματς με τον Παναιτωλικό, ο Αντριάν Ριέρα ένιωσε ενόχληση στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 50', αφήνοντας τη θέση του στον Καπίγια.

Αρχικά, υπήρχε αισιοδοξία για συμμετοχή του Ισπανού στο ματς της Κυριακής, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι χρειάζεται χρόνο.

Ετσι, ο Μίλαν Ράσταβατς καλείται να κάνει σχέδιά του χωρίς αυτόν. Λύσεις βέβαια υπάρχουν στους κιτρινομπλέ με τους Καπίγια και Ντρούπι Γκόμες να μπορούν να καλύψουν το κενό του.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι στις 22/9 οι Αρκάδες ταξιδεύουν στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ και στις 26 του μήνα υποδέχονται τον Ολυμπιακό. Τα ματς είναι πολύ κοντινά και έτσι θα γίνει προσπάθεια να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα