ΑΕΚ: Η δωρεά του Παντελή Νικολάου για το Μουσείο στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena (pics)

ΑΕΚ: Η δωρεά του Παντελή Νικολάου για το Μουσείο στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena (pics)

Newsroom
ΑΕΚ: Η δωρεά του Παντελή Νικολάου για το Μουσείο στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena (pics)

bet365

Ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΑΕΚ δώρισε για το Μουσείο του νέου γηπέδου μια σπάνια φανέλα του από τη σεζόν 1972-1973, αλλά και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια που φορούσε στα τέλη της δεκαετίας του 70'.

Οι δωρεές για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του σπουδαίου Παντελή Νικολάου, του οποίου το «αποτύπωμα» δεν μπορούσε να λείπει από το νέο γήπεδο της Ένωσης.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή της η ΠΑΕ ΑΕΚ: «Υπηρέτησε και υπηρετεί την ΑΕΚ εδώ και μισό αιώνα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει το «αποτύπωμά» του από το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στο νέο μας γήπεδο.

Ο κορυφαίος επιστήμονας Παντελής Νικολάου, ο αγαπημένος Λάκης των φίλων της ΑΕΚ από το 1971 έως το 1982, προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, δωρίζοντας στο Μουσείο τη φανέλα του από τη σεζόν 1972-73 (σπάνια φανέλα με τον «λευκό» δικέφαλο), που έως τώρα κοσμούσε το γραφείο του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, αλλά και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια που φορούσε στα τέλη της δεκαετίας του '70.

Μία ιδιαίτερα σημαντική δωρεά για το Μουσείο της Ιστορίας στην Opap Arena για την οποία ευχαριστούμε θερμά τον παλαίμαχο άσο και διαχρονικό σύμβολο της ομάδας μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα