Οι διαιτητές της πρεμιέρας: Γκορτσίλας στο Φάληρο, Διαμαντόπουλος στην Τούμπα

Newsroom
Οι διαιτητές της πρεμιέρας: Γκορτσίλας στο Φάληρο, Διαμαντόπουλος στην Τούμπα

bet365

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής στη Super League Interwetten, ανακοίνωσε η ΚΕΔ.

Το νέο πρωτάθλημα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο (11/09), με δύο αναμετρήσεις. Αρχικά, ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, στις 18:15 με τον Τσακαλίδη να «σφυρίζει» το εν λόγω παιχνίδι, έχοντας στο VAR τον Σκουλά.

Στις 20:30 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στη Λεωφόρο τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την ΚΕΔ να ορίζει τον Σιδηρόπουλο με VAR τον Ευαγγέλου.

Την Κυριακή (12/09) η αυλαία ξεκινάει με το παιχνίδι Βόλος - Λαμία στις 18:15, το οποίο θα διευθύνει ο Καραντώνης με VAR τον Παπαδόπουλο. Στις 19:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και άρχοντας της αναμέτρησης ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος με VAR τον Ευαγγέλου.

Στις 20:30 η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ιωνικό και την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο. Στο ΟΑΚΑ η ΚΕΔ όρισε τον Τζοβάρα με VAR τον Μανούχο, ενώ στο Φάληρο τον Γκορτσίλα με VAR τον Φωτιά.

Τέλος, η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα (13/09) με την αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ΚΕΔ να ορίζει τον Τζήλο με VAR τον Κουμπαράκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα