ΑΕΚ: Στη Γενεύη για τη Γενική Συνέλευση της ECA η Αγγελική Αρκάδη

ΑΕΚ: Στη Γενεύη για τη Γενική Συνέλευση της ECA η Αγγελική Αρκάδη

Newsroom
ΑΕΚ: Στη Γενεύη για τη Γενική Συνέλευση της ECA η Αγγελική Αρκάδη

bet365

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη, εκπροσωπεί τον σύλλογο στην 26η Γενική Συνέλευση της ECA

Στη Γενεύη της Ελβετίας βρίσκεται Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη για την Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (European Club Association).

Πρόκειται για την 26η Γενική Συνέλευση της ECA, η οποία αποτελεί το βασικό όργανο αποφάσεων μεταξύ των 246 κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων που την απαρτίζουν.

Στη Γενική Συνέλευση θα συμμετέχουν όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας με ενημερώσεις σχετικά με τις αποφάσεις και τη δραστηριότητα της ECA το προηγούμενο διάστημα και διοργάνωση εξειδικευμένων παρουσιάσεων και θεματικών ενοτήτων.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED