Απόλλων Σμύρνης: Πάει για το «μπαμ» με Μπρούνο Άλβες

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Πάει για το «μπαμ» με Μπρούνο Άλβες

bet365

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον Μπρούνο Άλβες για το κέντρο της άμυνας της.

Ο Απόλλων Σμύρνης ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη σπουδαία με την απόκτηση του Μπρούνο Αλβες, ο οποίος παρά τα 39 του χρόνια, εξακολουθεί να παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Επειτα τρεις σεζόν στην Serie A με την Πάρμα, έμεινε ελεύθερος και ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή στην Ελλάδα, για λογαριασμό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Ο πολύπειρος στόπερ (με 96 συμμετοχές με 11 γκολ στην Εθνική με τρία Μουντιάλ, δύο Euro στην πλάτη πέρα από τις λοιπές ευρωπαϊκές διοργανώσεις), είχε βρεθεί ξανά στην χώρα μας και συγκεκριμένα τη σεζόν 2004-05 ως δανεικός από την Πόρτο στην ΑΕΚ.

Εκτός από την ΑΕΚ, ο Μπρούνο Άλβες έχει αγωνιστεί σε Πόρτο, Ζενίτ, Φενέρμπαχτσε, Κάλιαρι και Ρέιντζερς. Την περυσινή σεζόν με την Πάρμα, κατέγραψε 19 ματς, με απολογισμό 1 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα