Αρης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι η τιμωρία είναι ζήτημα του ποδοσφαίρου

Αρης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι η τιμωρία είναι ζήτημα του ποδοσφαίρου

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αρης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι η τιμωρία είναι ζήτημα του ποδοσφαίρου

bet365

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε για την απόφαση αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Άρης και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ζήτημα που αφορά την Κυβέρνηση!

Στο περιθώριο της σημερινής (1/9) επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους βουλευτές Θεσσαλονίκης ούτως ώστε να συζητηθεί η πορεία των έργων που έχουν προγραμματιστεί αλλά και η περαιτέρω ενέργειες της Κυβέρνησης για την περάτωσή τους. Πέραν αυτών, στη διάρκεια της συζήτηση με τον Πρωθυπουργό, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, έθεσε το ζήτημα της τιμωρίας του Άρη από τις Επιτροπές Δεοντολογίας και Εφέσεων, για να λάβει την απάντηση ότι δεν είναι ζήτημα που αφορά την Κυβέρνηση. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι η Κυβέρνηση δεν μπορεί να ασχοληθεί με θέματα των ομάδων καθώς επίσης ότι υπάρχει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου το οποίο είχαν ζητήσει όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Βέβαια, η ίδια Κυβέρνηση είχε διαφορετική στάση στην περιβόητη υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας καθώς είχε προχωρήσει στη νομοθέτηση για την αλλαγή εξοντωτικών κυρώσεων που είχε εισηγηθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.


Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED