Ντρέγκερ: «Ευχαριστώ πολύ Αθήνα μου, Drageropulos» (pic)

Ντρέγκερ: «Ευχαριστώ πολύ Αθήνα μου, Drageropulos» (pic)

Δημήτρης Σαμόλης
Ντρέγκερ: «Ευχαριστώ πολύ Αθήνα μου, Drageropulos» (pic)

bet365

Ο Τυνήσιος δεξιός μπακ, Μοχάμεντ Ντρέγκερ, αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με χιουμοριστικό post, ευχαριστώντας τους «ερυθρόλευκους» για τον έναν χρόνο συνεργασίας.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αποχώρησαν, όχι με τη μορφή δανεισμού αλλά... μόνιμα, ήταν ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Ο Τυνήσιος δεξιός μπακ υπέγραψε στη Νότιγχαμ Φόρεστ και δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει τους «ερυθρόλευκους».

Μπορεί να έκανε όλες κι όλες δέκα συμμετοχές, όμως ποτέ δεν προκάλεσε πρόβλημα στην ομάδα και ουδέποτε έχασε το χιούμορ του. Ο 25χρονος έγραψε στο instagram:

«Σε ευχαριστώ Ολυμπιακέ για ένα χρόνο γεμάτο εμπειρία, νέους φίλους και μια νέα μεγάλη οικογένεια. Ευχαριστώ πολύ Αθήνα μου, Drageropulos». Το «Ντρεγκερόπουλος» γράφτηκε γι' αυτόν στα social media κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν και όταν ρωτήθηκε γι' αυτό, είχε απαντήσει:

«Είναι πραγματικά αστείο, μπορώ να το προφέρω και ποιος ξέρει, μπορεί σε λίγο καιρό να με φωνάζετε Ντρεγκερόπουλο». Drager

Mπορείτε να ακούσετε το Podgazzt και εδώ, στο Spotify.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα