ΑΕΚ: Θλάση ο Τσιντώτας, ενοχλήσεις στον αχίλλειο ο Σάκχοφ

ΑΕΚ: Θλάση ο Τσιντώτας, ενοχλήσεις στον αχίλλειο ο Σάκχοφ

ΑΕΚ: Θλάση ο Τσιντώτας, ενοχλήσεις στον αχίλλειο ο Σάκχοφ

bet365

Εκτός για περίπου δέκα μέρες ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ενώ αποφόρτιση λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο θα ακολουθήσει ο Γιεβχέν Σάκχοφ τις επόμενες μέρες.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο, η οποία θα τον αφήσει εκτός για δέκα μέρες.

Όσον αφορά τον Γεβχέν Σάκχοφ, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο του δεξιού ποδιού, ακολούθησε αποφόρτιση, κάτι που θα συμβεί και τις επόμενες μέρες με τον Ουκρανό μέσο.

Οι Λιβάι Γκαρσία, Εχσάν Χατζισαφί, Αντρέ Σιμόες και Μιχάλης Μπακάκης συνέχισαν με ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 19:00.

Η προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα δεν είχε νέα πρόσωπα, καθώς ο Στίβεν Τσούμπερ είναι στην Ελβετία με την Εθνική του ομάδα, ενώ ο Ντάρκο Γέβτιτς πήρε άδεια για να μεταβεί στη Ρωσία και να πάρει τα πράγματά του μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του. Ο 28χρονος Ελβετός μέσος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την Πέμπτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα