Aρης: Ποιος είναι ο Λάσκοφ για τον οποίο τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών;

Aρης: Ποιος είναι ο Λάσκοφ για τον οποίο τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών;

Aρης: Ποιος είναι ο Λάσκοφ για τον οποίο τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών;

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από τη Βόρειο Μακεδονία έπαιξε με τον Αρη σε 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα των «μικρών», ενώ τη σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε 3 φορές στη δεύτερη Εθνική με τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Με «-6» θα κληθεί να ξεκινήσει ο Αρης το πρωτάθλημα καθώς η ΕΠΟ απέρριψε την έφεσή του για την υπόθεση Μπόρσσε Λάσκοφ. Οι «κίτρινοι» εξέδωσαν οργισμένη ανακοίνωση και μεταξύ άλλων ανέφεραν πως για το ζήτημα της πλαστογραφίας « ξεκάθαρα η ΠΑΕ Αρης δεν έχει καμία εμπλοκή» και τόνισε πως θα προσφύγει στο CAS, αλλά πλέον πάμε με γνώμονα πως οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ξεπεράσουν τον παραπάνω βραχνά.

Ποιος όμως είναι ο Λάσκοφ; Γεννημένος τον Ιούλιο του 1999 ο εξτρέμ από τη Βόρειο Μακεδονία έκανε τα πρώτα του βήματα στην Μπρέγκαλ, μετά πήγε στην Ραμποτνίσκι και το 2016 βρέθηκε στη Γερμανία. Αρχικά για τα τμήματα υποδομής της VfL Fontana Finthen και ύστερα της Μάιντς. Παράλληλα ήταν και μέρος της U19 της γειτονικής χώρας.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 εντάχθηκε στον Αρη και τη σεζόν 2018/19 αγωνίστηκε σε 15 ματς του εγχώριου πρωταθλήματος των «μικρών». Την επομένη χρονιά βρέθηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και έπαιξε σε 3 παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας, σε όλα βασικός. Κάποια στιγμή την περασμένη περίοδο έκανε και πάλι προπονήσεις με τους «Πόντιους», αλλά δεν αγωνίστηκε σε κάποια παιχνίδι της περασμένης περιόδου και γενικότερα δεν έπαιξε κάπου αλλού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα