«Ο Ολυμπιακός κλείνει τον δεξιό μπακ Βαλερί» (vid)

«Ο Ολυμπιακός κλείνει τον δεξιό μπακ Βαλερί» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Ολυμπιακός κλείνει τον δεξιό μπακ Βαλερί» (vid)

bet365

Κίνηση - έκπληξη από τον Ολυμπιακό που σύμφωνα με αγγλικές πηγές ολοκληρώνει την απόκτηση του 22χρονου Γαλλοτυνήσιου μπακ.

Ο λόγος για τον ύψους 1.80 μέτρων Γιαν Βαλερί, που οι Άγγλοι μεταδίδουν ότι οδεύει στον Ολυμπιακό. Στα 22 του χρόνια ο παίκτης - που έχει διαβατήριο από Γαλλία και Τυνησία - παίζει ως δεξιός μπακ αλλά και δεξιός χαφ και ανήκει στη Σαουθάμπτον.

Σύμφωνα με τις αγγλικές πηγές και από το Footballinsider ο παίκτης κλείνει με δανεισμό. Ο Βαλερί ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Ρεν και στη συνέχεια βγήκε από τις υποδομές της Σαουθάμπτον ενώ έχει παίξει σε Μπέρμιγχαμ και Σαουθάμπτον. Πέρυσι είχε σεζόν με 17 αγώνες και 1 ασίστ. Σε επίπεδο Premier έχει παίξει 37 αγώνες με 2 γκολ και 1 ασίστ. Από πλευράς Ολυμπιακού πάντως προέκυπτε διάψευση για το θέμα και τα περί συμφωνίας για τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα