Ολοκληρώθηκε το «μπαμ», παίκτης του Παναθηναϊκού ο Παλάσιος!

Ολοκληρώθηκε το «μπαμ», παίκτης του Παναθηναϊκού ο Παλάσιος!

Νίκος Αθανασίου
Ολοκληρώθηκε το «μπαμ», παίκτης του Παναθηναϊκού ο Παλάσιος!

bet365

«Πράσινος» ο Σεμπάστιαν Παλάσιος! Ο Παναθηναϊκός «σφράγισε» στο... 90' την σπουδαία μεταγραφή του Αργεντινού εξτρέμ με ένα ποσό που ξεπερνά το 1.5 εκατομμύριο ευρώ και έκανε δικό του τον 29χρονο άσο!

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος προβάρει την φανέλα με το τριφύλλι και ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή, την πιο ακριβή των τελευταίων ετών που ξεπερνά το 1.5 εκατομμύρια ευρώ!

Από την στιγμή που όπως αποκάλυψε το Gazzetta τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε για το 50% του ποδοσφαιριστή, απέμενε το εξίσου σημαντικό εμπόδιο της Πατσούκα για να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Αργεντινού εξτρέμ που αποτελεί τον διακαή πόθο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ένα εμπόδιο που όπως διαβάσατε πάλι πρώτοι εδώ είχε κάνει στην άκρη τις τελευταίες ημέρες.

Οι πράσινοι, εξάλλου, είχαν ανεβάσει την προσφορά τους πάνω από το 1.5 εκατομμύριο ευρώ προς τους δύο συλλόγους, όπως αναφέραμε το Σάββατο.

Εκείνο που απέμενε ήταν να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα σε Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα για τις οφειλές των Αργεντινών προς τους Μεξικανούς. Ο μάνατζερ του παίκτη τόνισε το απόγευμα της Κυριακής στο Gazzetta πως κατά 95% η μεταγραφή θα ολοκληρώνοταν άμεσα κι έτσι έγινε! Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει όλα όσα έπρεπε να κάνει από την πλευρά του και τόσο η Ιντεπεντιέντε όσο και η Πατσούκα δεν είχαν κανένα λόγο να χαλάσουν το deal και να μην βάλουν ούτε δολάριο στα ταμεία τους! Μάλιστα οι Μεξικανοί είναι εκείνοι που θα πάρουν περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό, περίπου 800.000 χιλάδες ευρώ ενώ οι Αργεντίνοι θα κρατήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης στο 20%.

Η τελευταία... πίστα για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να είναι 100% σίγουρος για την υλοποίηση της συμφωνίας την δωδεκάτη ώρα των μεταγραφών, ήταν να ρυθμιστούν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα. Οι υπογραφές έπεσαν το βράδυ της Τρίτης και κάπως έτσι «σφραγίστηκε» το happy end!

Οι «πράσινοι» σε μία πολύ δύσκολη μεταγραφική υπόθεση που ήταν αρκετά μπερδεμένη, κατάφεραν να βγάλουν άκρη ενώ με τον ποδοσφαιριστή υπάρχει εδώ και καιρό προφορική συμφωνία, όπως επίσης έχετε διαβάσει από την πρώτη στιγμή στο Gazzetta! Μια συμφωνία που αποτυπώθηκε και στο χαρτί! Ο Παλάσιος θα πάρει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, με ένα ποσό που πλησιάζει τις 600.000 ευρώ ετησίως για την επόμενη τριετία.

Πλέον απομένει η ανακοίνωση του deal ενώ ο Παλάσιος να αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, πιθανότατα την Παρασκευή, έχοντας περάσει ιατρικά στην Αργεντινή. Ο Παναθηναϊκός αποκτά τον νούμερο ένα στόχο του για την ενίσχυση στους εξτρέμ, έναν παίκτη που αν κάνει όσα έχει συνηθίσει στην καριέρα του στην Λατινική Αμερική, τότε θα μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό!

Who is who

Ο 29χρονος εξτρέμ έχει αγωνιστεί με την φανέλα των Μπόκα Τζούνιορς, Πατσούκα, Νιούελς, Άρσεναλ Φούτμπολ Κλαμπ, Ατλέτικο Ουνιόν, Ταγιέρες και Ιντεπεντιέντε. Συνολικά σε 218 ματς πρωταθλήματος έχει 52 γκολ και 20 ασίστ ενώ σε Λιμπερταδόρες και Σουδαμερικάνα έχει 21 συμμετοχές 2 γκολ και 1 ασίστ.

Στο φετινό πρωτάθλημα είναι βασικός και αναντικατάστατος και σε 9 αγώνες έχει μοιράσει 4 γκολ στους συμπαίκτες του και αποτελούσε ένα από τα δυνατά «χαρτιά» της Ιντεπετιέντε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα