Απόλυτος «σύμμαχος» του Παναθηναϊκού ο Παλάσιος, έτοιμο για υπέρβαση το «τριφύλλι»!

Νίκος Αθανασίου
Ο Αργεντινός εξτρέμ πιέζει την Ιντεπεντιέντε για να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, έχοντας συμφωνήσει προφορικά με το «τριφύλλι» που επιθυμεί διακαώς να ντύσει στα πράσινα τον 29χρονο ποδοσφαιριστή!

Ο Παναθηναϊκός δίνει την «μάχη» του για να ντύσει στα πράσινα τον Σεμπάστιαν Παλάσιος και να πραγματοποιήσει μία από τις πιο δυνατές κινήσεις των τελευταίων καλοκαιριών και την πιο ακριβή μεταγραφή επί των ημερών του Γιάννη Αλαφούζου. Το «τριφύλλι» έχει ανεβάσει την προσφορά του προς την Ιντεπεντιέντε πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 29χρονου εξτρέμ και προσπαθεί να υλοποιήσει μία πολύ δύσκολη μεταγραφή, καθώς ο Παλάσιος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των «Κόκκινων Διαβόλων» και δεν υπάρχει ανοιχτή μεταγραφική περίοδος για να προκύψει ο αντικαταστάτης του.

Σε αυτή την υπόθεση, όμως, το «τριφύλλι» έχει έναν μεγάλο «σύμμαχο». Αυτός δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Παλάσιος θέλει να αποχωρήσει από την Ιντεπεντιέντε, η οποία του οφείλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αργεντινή. Όπως δήλωσε και στο Gazzetta ξέρει για το ενδιαφέρον των «πρασίνων» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει συμφωνήσει ήδη προφορικά με τον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμος να κάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του, το βήμα προς την Ευρώπη.

Στο «πράσινο στρατόπεδο» γνωρίζουν τις δυσκολίες της υπόθεσης, δουλεύουν καθημερινά εδώ και τρεις εβδομάδες για να βρεθεί η χρυσή τομή και μετά και την προσθήκη των Λούντκβιστ και Βιτάλ είναι έτοιμοι να κάνουν οικονομική υπέρβαση για να πάρουν τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δείχνει ικανός να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του!