Παναθηναϊκός: Σε καλό δρόμο και με την Πατσούκα για τον Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Σε καλό δρόμο και με την Πατσούκα για τον Παλάσιος

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Σε καλό δρόμο και με την Πατσούκα για τον Παλάσιος

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει σημείο επαφής με τους Μεξικανούς της Πατσούκα και υπάρχει αισιοδοξία ότι η μεταγραφή του Παλάσιος θα έχει ευτυχή κατάληξη για το «τριφύλλι».

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» αφού κατάφεραν να ξεπεράσουν το πρώτο εμπόδιο, φτάνοντας σε συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε κάτι που σας αποκάλυψε το Gazzetta, πλέον έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το Μεξικό και την Πατσούκα. Και αυτό γιατί η μεξικανική ομάδα έχει το υπόλοιπο 50% σε πιθανή του μεταγραφή.

Στο Παναθηναϊκό υπάρχει πίστη κι αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και με την Πατσούκα, αφού το δύσκολο κομμάτι ήταν αυτό της Ιντεπεντιέντε στην οποία αγωνίζεται ο Παλάσιος. Στο «τριφύλλι» θεωρούν ότι από την στιγμή που η Ιντεπεντιέντε έδωσε το ΟΚ για την παραχώρηση του παίκτη, η Πατσούκα θα προβάλει λιγότερη αντίσταση, αφού μόνο κερδισμένη θα βγει βάζοντας λεφτά στα ταμεία της από έναν ποδοσφαιριστή που δεν αγωνίζεται στην ομάδα της.

Από την στιγμή μάλιστα που οι «πράσινοι» αποφάσισαν να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν αυτή την σπουδαία μεταγραφή, υπάρχει αισιοδοξία πως η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα