Ολυμπιακός: «Όχι» στην Τορίνο για Σισέ

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: «Όχι» στην Τορίνο για Σισέ

bet365

Η Τορίνο κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Παπ Σισέ, η οποία αφορούσε στον δανεισμό του Σενεγαλέζου με οψιόν αγοράς και η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Εδώ και μέρες η Τορίνο ψάχνεται στην αγορά για την εξεύρεση κεντρικού αμυντικού. Μετά τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Κώστα Μανωλά και τον Ρούμπεν Σεμέδο, η ιταλική ομάδα έβαλε στο μάτι και τον Παπ Σισέ του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια, μετουσίωσε σε πρόταση το ενδιαφέρον της (προ ημερών είχατε διαβάσει ότι "οι Ιταλοί είναι πολύ πιθανό να σκάσουν με πρόταση εντός των προσεχών ημερών").

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η «Γκρανάτα» πρότεινε στους «ερυθρόλευκους» τον δανεισμό του Σενεγαλέζου στόπερ, με οψιόν αγοράς η οποία φέρεται να αγγίζει τα 9 εκατομμύρια ευρώ. Η απάντηση των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν όμοια με εκείνη στη γαλλική Τρουά: Αρνητική!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα σκοπό να δώσει δανεικό τον 25χρονο διεθνή στόπερ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ήταν εξαιρετικός στο 3-0 εναντίον της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Αφρικανός βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας του στη Μπρατισλάβα, όπου την Πέμπτη (26/8, 21.45, MEGA, NS Prime, Gazzetta) θα γίνει η ρεβάνς κόντρα στους Σλοβάκους.

Είναι δεδομένο ότι το πενθήμερο που θα ακολουθήσει, όπως διαβάσατε προ ημερών στο Gazzetta, θα είναι «καυτό» για τον Ολυμπιακό, ο οποίος το μόνο στο οποίο επικεντρώνεται αυτή τη στιγμή είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα