Σαββίδης: Σύσκεψη με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ

Σαββίδης: Σύσκεψη με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Σαββίδης: Σύσκεψη με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης συζήτησε σε τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ την προοπτική δημιουργίας ενός σύγχρονου και εξειδικευμένου κέντρου.

Η προοπτική δημιουργίας ενός εξειδικευμένου ιατρικού κέντρο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, παράλληλα με την αναβάθμιση των υπαρχουσών ιατρικών εγκαταστάσεων στο προπονητικό του ΠΑΟΚ, συζητήθηκε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τους επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου καθηγητές Περικλή Παπαδόπουλο, Ιωάννη Γιγή, Κωνσταντίνο Δίτσιο, τον επικεφαλής γιατρό του αγωνιστικού τμήματος Γιάννη Ράλλη και τον συνεργάτη του Θεοχάρη Κυριακίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επανέλαβε ακόμη μια φορά πως επιθυμεί «περισσότερα επιστημονικά και τεχνολογικά εργαλεία στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να προλαμβάνονται προβλήματα ή όταν αυτά προκύπτουν να αποκαθίστανται στο μικρότερο δυνατό χρόνο».

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους γιατρούς για την πολύτιμη συμβολή τους την προηγούμενη περίοδο και ζήτησε τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη που πρέπει να γίνει επιπλέον σε τεχνολογία και εξοπλισμό για την αποτελεσματικότερη πρόληψη, αποθεραπεία και αποκατάσταση τραυματισμών.

SUPERLEAGUE NEWS FEED