Ξέρω τι περιμένεις ακόμη στα μεταγραφικά

Γιώργος Ντυμένος
Ξέρω τι περιμένεις ακόμη στα μεταγραφικά

bet365

To Gazzetta σας παρουσιάζει τις... εκκρεμότητες που υπάρχουν στα μεταγραφικά των «μικρομεσαίων» και τι ψάχνουν τις επόμενες ημέρες που θα παραμένει ανοικτή η αγορά!

Πρωτάθλημα δεν έχουμε όμως μεταγραφές γίνονται και μάλιστα οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στην τελική ευθεία του σχεδιασμού τους. Αν προσέξουμε στο «μέτωπο» των «μικρομεσαίων» απομένουν... πινελιές ώστε να ολοκληρώσουν το παζλ της επόμενης σεζόν και οι περισσότεροι έχουν ήδη «κλείσει» το ρόστερ ή αναζητούν μόνο μία προσθήκη.

Ας δούμε λοιπόν τι έχουν «έτοιμο» αλλά και τι ψάχνουν στις περίπου 20 με 25 ημέρες που απομένουν μέχρι να πέσει η αυλαία και στην έξτρα περίοδο του Σεπτεμβρίου που αφορά τους ελεύθερους.

Με την υποσημείωση πως σε μία μεταγραφική περίοδο τίποτα δεν είναι δεδομένο, ενώ τα όσα διαβάσετε παρακάτω κατά πάσα πιθανότητα θα διαφοροποιηθούν εφόσον υπάρξει σε κάποια ομάδα αποχώρηση παίκτη με πώληση ή προκύψει σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή τους.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ισως η ομάδα που θα κινηθεί περισσότερο στο συγκεκριμένο γκρουπ. Στη Ριζούπολη ενδέχεται να κάνουν ακόμη και 3 προσθήκες, καθώς πάμε με γνώμονα τις «κλειδωμένες» 2 (στόπερ, εξτρέμ) plus 1. Η περίπτωση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού Κονσταντίν Ντίμα που απασχόλησε πρόσφατα δεν θα προχωρήσει τελικά.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Από καιρό οι Αρκάδες... απέχουν από το μεταγραφικό «παζάρι», καθώς ήταν η ομάδα που χρονικά συμπλήρωσε πρώτη το παζλ της για τη νέα σεζόν. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι το επόμενο διάστημα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ο Τζόρτζε Ντένιτς φαίνεται πως θα είναι η τελευταία καλοκαιρινή του προσθήκη και με τη (διαφαινόμενη) απόκτηση του Σέρβου χαφ από τον Απόλλωνα Λεμεσού θα... πέσει η σχετική αυλαία. Αλλωστε στο Περιστέρι είναι εκ των «πρωταγωνιστών».

ΒΟΛΟΣ: Ερωτηματικό παραμένει εάν στο Πανθεσσαλικό έκλεισαν ή όχι το ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Στην ομάδα παραμένει «ανοικτό» εάν θα υπάρξει προσθήκη μεσοεπιθετικού, οπότε ίσως τη δούμε να... δραστηριοποιείται τις επόμενες ημέρες.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Σε ρυθμούς Χοσέ Κάνιας κινούνται στη Νίκαια. Στην ομάδα περιμένουν μέσα στην εβδομάδα την άφιξη του γνώριμού μας Ισπανού κεντρικού χαφ ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να γίνει παίκτης τους. Από εκεί και πέρα ίσως υπάρξει ακόμη μία προσθήκη στη γραμμή κρούσης, αλλά με γνώμονα να υπάρχει επιπλέον λύση.

Πάντως δεν πρέπει να λησμονούμε πως με την ομάδα προπονείται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και αν ο Ουκρανός στόπερ δεν βρει κάτι που να του ταιριάζει από το εξωτερικό, ίσως υπάρξουν εξελίξεις στο... παρά ένα και της έξτρα μεταγραφικής περιόδου.

ΛΑΜΙΑ: Για ακόμη μία προσθήκη αναμένεται να κινηθούν στο ΔΑΚ μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η οποία και θα αφορά τη γραμμή κρούσης. Ως «προφίλ» το σκεπτικό είναι να μπορεί να παίξει τόσο ακραίος όσο και φορ, χωρίς πάντως αυτό να είναι «δεσμευτικό».

ΟΦΗ: Ιδιαίτερα δραστήριος εκτιμάται πως θα είναι ο ΟΦΗ στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Η ομάδα του Ηρακλείου θα κινηθεί κατά τα φαινόμενα για την απόκτηση τουλάχιστον ενός εξτρέμ, ενός στράικερ, ενώ πιθανότατα θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί και ένας αριστερός μπακ αν αποχωρήσει τελικά ο Νίκος Κοροβέσης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ως η Κυριακή των... μεταγραφών ήταν η χθεσινή (22/8) στο Αγρίνιο. Τα «καναρίνια» συμφώνησαν με τους Ρούντι Γκεστέντε και Ιβάν Βαρόνε, φορ και χαφ αντίστοιχα, που αναμένονται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για λογαριασμό τους. Εκτός απρόοπτου τα «καναρίνια» έκλεισαν, με τους δύο προαναφερθέντες, το ρόστερ της νέας σεζόν.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Στους «Ζωσιμάδες» κατέβασαν... εσχάτως μεταγραφικούς ρυθμούς. Επί του παρόντος δεν φαίνεται να ψάχνουν κάτι, χωρίς όμως να αποκλείουν το οτιδήποτε. Αρα υπάρχει (πολύ) μικρό παράθυρο για περαιτέρω ενίσχυση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα