ΠΑΟΚ: Πετυχημένη επέμβαση για Νέλσον Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Πετυχημένη επέμβαση για Νέλσον Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Πετυχημένη επέμβαση για Νέλσον Ολιβέιρα

bet365

Ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε στην επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος του στον χιαστό σύνδεσμο, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε από τον γνωστό Πορτογάλο ορθοπεδικό χειρούργο Ζοζέ Κάρλος Ναρόνια στην επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος του στον χιαστό σύνδεσμο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ήδη την διαδικασία της αποθεραπείας του ,και θα παραμείνει στην πατρίδα του για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, με το χρόνο της επιστροφής του να προσδιορίζεται κοντά στον Μάρτιο του 2022.

Την ίδια ώρα ο Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ από τη ρεβάνς με τη Ριέκα λόγω της θλάσης 1ου βαθμού, ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην προπόνηση του Σαββάτου:

«Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ μετά το ρεπό της Παρασκευής (20.08) επέστρεψαν στη δουλειά και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι στην έδρα της Ριέκα.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του πρόσφατου αγώνα έκαναν ένα μικρό πρόγραμμα στο γήπεδο και στη συνέχεια πήγαν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας, με παιχνίδια σε μικρό χώρο και δίτερμα στο φινάλε.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες ξεκίνησε θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε στην αναμέτρηση κόντρα στη Ριέκα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα υποβλήθηκε στην επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος του στον χιαστό σύνδεσμο κι έχει ξεκινήσει ήδη την διαδικασία της αποθεραπείας του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα