Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 1-2: «Καμπανάκι» για το Τριφύλλι

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 1-2: «Καμπανάκι» για το Τριφύλλι

bet365

Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε, γνώρισε την εντός έδρας ήττα (1-2) από τον Παναιτωλικό σε φιλική αναμέτρηση υπό το βλέμμα του Γιάννη Αλαφούζου. «Καμπανάκι» για το Τριφύλλι που δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα επτά φιλικά, άρεσαν οι Αγρινιώτες.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου (21/8) τον Παναιτωλικό σε φιλική αναμέτρηση στη Λεωφόρο και γνώρισε την εντός έδρας ήττα (1-2) σε μια εμφάνιση που αποτελεί «καμπανάκι» για το Τριφύλλι.

Ο Χατζηγιοβάνης άνοιξε το σκορ για τους Πράσινους στο 38' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε στην ανατροπή του Μαουρίσιο από τον Λούι. Η ομάδα του Αγρινίου ισοφάρισε στο 43' με την κεφαλιά του Φλόρες, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Ντίας.

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Παναθηναϊκού

Στο 83' ο Μπαρμπόσα με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε έπειτα από χέρι σε εκτέλεση φάουλ του Πορτογάλου που προηγήθηκε, χαρίζοντας τη φιλική νίκη στον Παναιτωλικό.

Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε υπό το βλέμμα του Γιάννη Αλαφούζου, μην καταφέρνοντας να πανηγυρίσει νίκη σε κανένα από τα επτά φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα. Σε όλα μάλιστα έχει δεχθεί γκολ (τέσσερις ισοπαλίες - τρεις ήττες).

Στο έκτο λεπτό ο Μπουζούκης επιχείρησε τη λόμπα, αλλά η προσπάθειά του δεν απέφερε αποτέλεσμα. Ομοίως ανεπιτυχής ήταν και η κατάληξη του σουτ που εξαπέλυσε ο Καμπετσής στο 14', καθώς ο Ροντρίγκες μπλόκαρε εύκολα.

Παναιτωλικός

Στο 37' ο Μαουρίσιο ανετράπη από τον Λουί και ο Χατηγιοβάνης ευστόχησε στην εκτέλεση για το 1-0. Το προβάδισμα του Παναθηναϊκού, ωστόσο, δεν κράτησε πολύ. Στο 43' ο Φλόρες μετά από κόρνερ του Ντίας ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Διούδης νίκησε σε διπλή ευκαιρία τους Καρέλη και Τσιγγάρα στις αρχές του δευτέρου μέρους και κράτησε το 1-1, ενώ απέκρουσε και το σουτ του Μεντόσα στο 71'. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καρλίτος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την μπαλιά του Μαουρίσιο.

Στην ανατροπή οδήγησε τον Παναιτωλικό ο Μπαρμπόσα. Η μπάλα στο φάουλ που εκτέλεσε βρήκε στο τείχος, με αποτέλεσμα να σφυριχτεί πέναλτι. Ο Πορτογάλος το εκτέλεσε, ευστόχησε και διαμόρφωσε το 1-2.

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρακολουθεί το ματς

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ (73' Σάρλια), Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο (77' Αλεξανδρόπουλος), Καμπετσής (62' Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (67' Ενγκμπακοτό), Μπουζούκης (46' Βιγιαφάνιες), Μακέντα (62' Καρλίτος).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Μαλής (76' Βργκοτς), Χουχούμης, Λούι, Κορνέλιους, Τσιγγάρας, Μεντόσα (73' Μόρσεϊ), Ντουάρτε, Φλόρες (85' Μπελεβώνης), Καρέλης (76' Βέργος), Ντίας.

* Το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, δίχως φιλάθλους, κάμερες και δημοσιογράφους. Εξ ου και το Gazzetta δεν κάλυψε live τον αγώνα, εξ ου και δεν υπάρχουν highlights της αναμέτρησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα