Στον δρόμο της επιστροφής ο Τικίνιο

Στον δρόμο της επιστροφής ο Τικίνιο

Δημήτρης Τομαράς
Στον δρόμο της επιστροφής ο Τικίνιο

bet365

Τα νέα το τελευταίο διάστημα είναι ευχάριστα για τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ που έχει μπει στην τελική ευθεία της πλήρους επανόδου του στα γήπεδα.

Ήταν 5 Ιουλίου όταν και ο Τικίνιο Σοάρες έκανε μία πετυχημένη επέμβαση της της δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης.

Ο Βραζιλιάνος είχε χτυπήσει στον ώμο του στο φιλικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και έτσι τέθηκε για ένα σημαντικό διάστημα εκτός πάνω που άρχισε να παίρνει τα... πάνω του και να προσαρμόζεται.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος άλλοτε φορ της Πόρτο (που έχει και πορτογαλικό διαβατήριο) από την περασμένη εβδομάδα έχει ανεβάσει για τα καλά στροφές. Σταδιακά θα μπει σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις των Ερυθρόλευκων και ήδη έχει αρχίσει πρόγραμμα με τις απαιτούμενες για αυτόν ασκήσεις (και μετέχοντας σε μέρος των προπονήσεων).

Αυτή τη στιγμή όλα τα νέα είναι καλά, το όποιο πρόβλημά του ανήκει στο παρελθόν και ο Τικίνιο φαίνεται πως θα μπορεί να είναι έτοιμος να επιστρέψει σε φουλ δράση το αργότερο στις αρχές Σεπτεμβρίου (μπορεί και πιο νωρίς). Το come back του προφανώς και είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς θα δώσει σημαντική ώθηση στην επιθετική γραμμή των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα