Super League Interwetten: Πότε θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα;

Δημήτρης Τομαράς
Super League Interwetten: Πότε θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα;

bet365

Το Gazzetta εξηγεί τα δεδομένα σχετικά με το πότε μπορεί να έχουμε την έναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο δεν ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Προφανώς και δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι υπήρξε οριστική αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που είχε προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου.

Μάλιστα δεν έγινε καν η Γενική Συνέλευση της Τρίτης, οπότε πάμε για την επαναληπτική της Πέμπτης. Το θέμα είναι τώρα ποια θα είναι η συνέχεια και πότε θα έχουμε πρωτάθλημα.

Πάμε λοιπόν:

  • Δεδομένο πρώτο: Η Super League Interwetten έχει άλλες δύο ευκαιρίες να τα βρουν μεταξύ τους οι ομάδες είτε την Πέμπτη είτε τη Δευτέρα.
  • Δεδομένο δεύτερο: Εάν επέλθει συμφωνία είτε την Πέμπτη είτε τη Δευτέρα μπορεί το πρωτάθλημα να αρχίσει στις 28-29 Αυγούστου, που είναι Σαββατοκύριακο.
  • Δεδομένο τρίτο: Εάν δεν προκύψει συμφωνία μεταξύ των ομάδων και δεν ψηφιστεί ούτε την προσεχή Δευτέρα η προκήρυξη τότε τα πράγματα αλλάζουν και πάμε για σέντρα μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων.
  • Δεδομένο τέταρτο: Στην περίπτωση που πάμε για τη σέντρα της πρεμιέρας το Σεπτέμβριο τότε το νωρίτερο που μπορεί να έχουμε πρωτάθλημα είναι 11-12 Σεπτεμβρίου (η Εθνική Ελλάδας έχει τους αγώνες της 5 και 8 Σεπτεμβρίου).

Συμπερασματικά λοιπόν: αυτή τη στιγμή οι... δρόμοι είναι δύο. Ή πάμε σε σέντρα στα τέλη Αυγούστου από τη στιγμή όμως που θα προκύψει συμφωνία στο Δ.Σ. της Πέμπτης ή στη Γ.Σ. της Δευτέρας (κάτι που με τωρινά δεδομένα δεν φαντάζει τόσο πιθανό) ή πάμε για σέντρα το νωρίτερο στις 11 Σεπτεμβρίου. Και έπεται και συνέχεια προφανώς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα