Αναβολή στο πρωτάθλημα, σέντρα ίσως και τον Σεπτέμβρη

Δημήτρης Τομαράς
Αναβολή στο πρωτάθλημα, σέντρα ίσως και τον Σεπτέμβρη

bet365

Σήμερα στις 12:30 θα γίνει η γενική συνέλευση της Super League Interwetten με δεδομένη την διαφωνία και την αναβολή του πρωταθλήματος.

Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου, ωστόσο το πρωτάθλημα παραμένει για τα καλά στον... αέρα.

Το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας, που έχει προγραμματιστεί για τις 12.30 το μεσημέρι της Τρίτης είναι καθοριστικό και θα αναδείξει το εάν θα επιβεβαιωθούν ή όχι οι εκτιμήσεις περί αναβολής της πρεμιέρας και μεταφοράς της ακόμα και μες στον Σεπτέμβριο (καθώς υπάρχει και διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων με την Ελλάδα να έχει ματς στις 5 και τις 8 Σεπτεμβρίου). Σε αυτή τη φάση το στοιχείο που υπάρχει πιο έντονα είναι πως οι ομάδες δεν θα τα βρουν στο Δ.Σ. της Τρίτης.

Το σενάριο είναι σε αυτή τη χρονική συγκυρία πως θα προκύψει αναβολή (τουλάχιστον) μίας εβδομάδας λόγω της γνωστής θέσης των έξι (Βόλος, Παναιτωλικός, Αστέρας, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικός) και του ΠΑΟΚ που αρνούνται να δεχθούν τις προσφορές της COSMOTE TV και εμμένουν στο αίτημά τους για οριστική απόφαση για κεντρική διαχείριση από την επόμενη σεζόν.

Η Λίγκα από την πλευρά της ανακοίνωσε τη Δευτέρα, Έκτακτη Γενική Συνέλευση επί της έγκρισης της προκήρυξης του πρωταθλήματος για τις 23/08. Καταστατικά ήταν υποχρεωμένη να το κάνει αυτό εάν δεν βρεθεί λύση στα διοικητικά συμβούλια της Τρίτης και της Πέμπτης για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εάν δεν το έκανε η επόμενη Γ.Σ. που θα μπορούσε να ορίσει θα μεταφερόταν χρονικά για την επόμενη Πέμπτη και η Λίγκα θα έχανε επιπλέον πολύτιμο χρόνο. Συμπερασματικά λοιπόν όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι πάμε για αναβολή της πρεμιέρας, ωστόσο αυτό μένει να επιβεβαιωθεί στο Δ.Σ. της Τρίτης.

Θυμηθείτε παρακάτω τις ανακοινώσεις για το Δ.Σ. της Τρίτης (θα υπάρξει και την Πέμπτη πριν την Έκτακτη Γ.Σ.) και την Έκτακτη Γενική Συνέλευση:

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 17/08/2021 στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

Ορισμός αγώνων 1ης και 2ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Super League Interwetten αγ. περιόδου 2021-22 (υπό την αίρεση έγκρισης της προκήρυξης).

Διάφορα.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση, Δευτέρα 23/08/2021 στις 12:00

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 23/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021- 22.

2. "Τροποποίηση των άρθρων του καταστατικού του συνεταιρισμού που σχετίζονται με την κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999 κατά τρόπο ώστε μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2023-24 να καθίσταται υποχρεωτική για το σύνολο των μελών του συνεταιρισμού η κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999".

3. Διάφορα.

Σημειώνεται ότι, ως προς το πρώτο ως άνω θέμα, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη 25/8/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 27/8/2021 και ώρα 12.00 το μεσημέρι και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Ως προς το δεύτερο θέμα, σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας θα λάβει χώρα επαναληπτική Γ.Σ. την ίδια ημέρα (23/8/2021) μία ώρα αργότερα, ήτοι στις 13.00

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα