Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 1-0 (vid)

Gazzetta team
Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 1-0 (vid)

bet365

Ο Παναιτωλικός ανεβάζοντας απόδοση στο δεύτερο μέρος επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση στο Emileon.

Το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Ριζούπολη, ωστόσο η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μετέφερε τη φιλική αναμέτρηση στις προπονητικές εγκαταστάσεις των «καναρινιών» στο Emileon. Ο Απόλλων Σμύρνης είχε την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος με το δοκάρι του Σλίβκα, με τον Παναιτωλικό να ανεβάζει ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, να έχει ευκαιρίες και να φτάνει στη νίκη με γκολ του Μαλή στο 77' μετά από στατική φάση.

Έτσι ξεκίνησαν Αναστασίου και Πετράκης

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε τον Παναιτωλικό με σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Ροντρίγκες ήταν στην εστία, Βργκοτς και Κορνέλιους οι δύο στόπερ, ο Χουχούμης στο αριστερό και ο Λούι στο δεξί άκρο της άμυνας. Φλόρες και Τσιγγάρας οι δύο κεντρικοί μέσοι με τον Ντίας σε ελεύθερο ρόλο, τους Μπαρμπόσα και Μεντόσα στα άκρα και τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης. Με 4-3-3 ξεκίνησε ο Γιάννης Πετράκης στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Βέρχουλστ ξεκίνησε κάτω από την εστία, Τουτουαρίμα, Ράιλι, Λισγάρας και Μπαξεβανίδης από τα αριστερά προς τα δεξιά της αμυντικής γραμμής, Φατιόν, Σλίβκα και Κάστρο οι τρεις κεντρικοί μέσοι, Παμλίδης και Τσιλούλης στα δύο άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Ντάουντα.

Δοκάρι με τον Σλίβκα για τον Απόλλωνα

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να είναι η ομάδα η οποία πλησίασε πιο κοντά στο γκολ με το δοκάρι του Σλίβκα στο 36'. Ο μέσος της Ελαφράς Ταξιαρχίας έπιασε ένα δυνατό σουτ το οποίο τράνταξε το οριζόντιο του Ροντρίγκες, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να βρει νέο σουτ παίρνοντας το ριμπάουντ, αλλά η μπάλα βρήκε στον Λούι με τον Ροντρίγκες να μπλοκάρει.

Ανέβασε απόδοση ο Παναιτωλικός και πήρε τη νίκη με σκόρερ τον Μαλή

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, έχοντας τον έλεγχο, και στο 52' έχασε μεγάλη στιγμή να πάρει το προβάδισμα όταν ο Μπαρμπόσα έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Καρέλη, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βέρχουλστ στο τετ-α-τετ. Μάλιστα στην εξέλιξη της φάσης, στο κόρνερ που ακολούθησε, ο Κορνέλιους πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο. Τα «καναρίνια» συνέχιζαν να έχουν το πάνω χέρι και στο 60' είχαν μια νέα τελική με καλοζυγισμένο σουτ του Μεντόσα, αλλά ο Βέρχουλστ έπεσε στη γωνία του βγάζοντας σε κόρνερ.

Η υπεροχή του Παναιτωλικού στο δεύτερο μέρος απέφερε καρπούς στο 77' με τα «καναρίνια» να παίρνουν το προβάδισμα. Ο Ντουάρτε εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντίας έπιασε το σουτ και ο Μαλής, που είχε μπει αλλαγή, με κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 1-0, διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους (68’ Μαλής), Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες, Μεντόσα (71’ Ντουάρτε), Μπαρμπόσα (71’ Μόρσεϊ), Ντίας (78’ Βέργος, 84’ Περέιρα), Καρέλης

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης): Βέρχουλστ (67’ Κότσαρης), Μπαξεβανίδης (67’ Ντεντάκης), Τουτουαρίμα (67’ Βιτλής), Λισγάρας, Ραΐλι (5’ λ.τρ. Παπαγεωργίου), Φατιόν, Κάστρο (67’ Ματέι), Σλίβκα, Τσιλούλης (67’ Μαρτίνες), Παμλίδης (67’ Κραγιόπουλος), Ντάουντα (67’ Ιωαννίδης)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα