Τα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης Μανωλά

Δημήτρης Τομαράς
Τα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης Μανωλά

bet365

Το Gazzetta ξαναβάζει κάτω το οικονομικό status γύρω από την υπόθεση του διεθνούς μπακ Κώστα Μανωλά...

Μανωλάς λοιπόν για ακόμα μία φορά για τον Ολυμπιακό. Εκτός από τα δύο βασικά δεδομένα, ότι ο παίκτης θέλει να γυρίσει στο λιμάνι και ότι οι Πειραιώτες θα τον ήθελαν πίσω, υπάρχει και η ουσία. Ποιά είναι αυτή; Μα τα οικονομικά δεδομένα, τα οποία συνήθως καθορίζουν και τέτοοιοιυ είδους deals. Για να τα δούμε και πάλι.

1) Ο Μανωλάς έχει ένα συμβόλαιο 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο με ισχύ έως το 2024. Είχε δε κρούσεις από αραβικές ομάδες για συμβόλαια της τάξεως των 7 εκατ. ευρώ ετησίως!

2) Όσα περίπου αξιώνει ο Ολυμπιακός για τον Μαντί Καμαρά από τη Νάπολι και όποιον άλλον ενδιαφερόμενο (20 και... βάλε εκατ. ευρώ) τόσα κοστολογεί τον Κώστα Μανωλά η Νάπολι. Με 20 και πλέον εκατ. ευρώ δηλαδή και ενώ τον είχε αποκτήσει με 36 εκατ. ευρώ.

Τα δύο αυτά στοιχεία προφανώς και είναι τα επίμαχα της υπόθεσης. Να θυμίσουμε βέβαια πως όπως διαβάσατε νωρίτερα ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε εκ νέου πως δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Μανωλά ενώ στελέχη της Νάπολι επιβεβαιώνουν στο Gazzetta το ενδιαφέρον για τον διεθνή στόπερ. Με τον Ολυμπιακό ο Κώστας Μανωλάς έκανε 74 συμμετοχές και πέτυχε 6 γκολ. Στη Νάπολι έχει ήδη παίξει σε 68 ματς και άλλα 206 στη Ρόμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα