Τσόλακ: «Σε καλό δρόμο οι επαφές ΠΑΟΚ και Μάλμε»

Τσόλακ: «Σε καλό δρόμο οι επαφές ΠΑΟΚ και Μάλμε»

Τσόλακ: «Σε καλό δρόμο οι επαφές ΠΑΟΚ και Μάλμε»

bet365

Ο Κροάτης επιθετικός αναφέρθηκε στις συζητήσεις που υπάρχουν για την αγορά των δικαιωμάτων του από την σουηδική ομάδα, αλλά και για τους λόγους που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντόνιο Τσόλακ έχει βρει τον καλό εαυτό του αγωνιζόμενος ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Μάλμε και το θέμα της απόκτησης του από τους πρωταθλητές Σουηδίας είναι σε καλό δρόμο, όπως υποστήριξε ο Κροάτης επιθετικός μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

«Υπάρχει οψιόν αγορά στη συμφωνία του δανεισμού μου και οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο, αλλά μπροστά μας έχουμε πολύ σημαντικά ματς, οπότε θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σ’ ότι αφορά τους λόγους της αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ ο 28χρονος σέντερ φορ υποστήριξε ότι: «Μετά από ενάμιση μήνα, ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή και ως εκ τούτου υπήρξε αλλαγή και στον τρόπο παιχνιδιού. Ήμουν επιλογή του προηγούμενου προπονητή, ο νέος προπονητής αποφάσισε να δώσει ευκαιρία σε άλλους παίκτες. Το αποδέχθηκα, όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι παλεύω για την θέση μου. Είμαι πάντα σιωπηλός, δουλεύω και περιμένω την ευκαιρία μου. Έπρεπε να βρω άλλη ομάδα και ευτυχώς όλα δούλεψαν καλά για εμένα»

Το συμβόλαιο δανεισμού του Τσόλακ στη Μάλμε λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν βάλει ρήτρα άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα