Στην Ελλάδα ο Κόντε, υπογράφει στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Στην Ελλάδα ο Κόντε, υπογράφει στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Στα σκαριά είναι η μεγάλη επιστροφή του Πέδρο Κόντε στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ισπανό φορ να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την συμφωνία με τους Ηπειρώτες.

Προ των πυλών η μεγάλη επιστροφή. Τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ο Πέδρο Κόντε βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την συμφωνία με τον Γιώργο Χριστοβασίλη και να κάνει το μεγάλο come back στην ομάδα στην οποία λατρεύτηκε.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση του Πέδρο Κόντε από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 33χρονος Ισπανός άσος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται στην πόλη των Ιωαννίνων ώστε να ολοκληρώσει την συμφωνία.

Καταλαβαίνει κανείς πως με την διαφαινόμενη απόκτηση του Κόντε ο ΠΑΣ Γιάννινα ανεβαίνει επίπεδο στην επιθετική γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή αναγνωρισμένης αξίας που μπορεί να κάνει την διαφορά και το σημαντικότερο δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Άλλωστε, την διετία 2016-2018 στα Γιάννενα ο Κόντε ήταν ασταμάτητος με 34 γκολ σε 61 συμμετοχές, μπαίνοντας στις καρδιές όλων των φίλων του ΠΑΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα