Super League Interwetten: Αναβλήθηκε η ΓΣ για την προκήρυξη του πρωταθλήματος

Super League Interwetten: Αναβλήθηκε η ΓΣ για την προκήρυξη του πρωταθλήματος

bet365

Η απουσία πέντε ομάδων από τη ΓΣ της Super League Interwetten οδήγησε στην αναβολή της κι έτσι πηγαίνει κι άλλο πίσω η έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Η Γενική Συνέλευση στη Super League Interwetten, για την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος πηγαίνει κι άλλο πίσω.

Πέντε ομάδας (Ολυμπιακός, Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ) απουσίαζαν από τη ΓΣ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα κι έτσι το θέμα πήρε νέα αναβολή για τις 5/8.

Η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ., μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Υποδομής Super League Κ15, αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας στη Γενική Συνέλευση, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα