Παναθηναϊκός: Να δείξει πρόοδο κόντρα στην Φένλο

Παναθηναϊκός: Να δείξει πρόοδο κόντρα στην Φένλο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Να δείξει πρόοδο κόντρα στην Φένλο

bet365

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φένλο(17:00, Cosmote) στο τελευταίο του τεστ επί ολλανδικού εδάφους, με στόχο να δείξει αγωνιστική βελτίωση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Προτελευταία ημέρα για τον Παναθηναϊκό στην Ολλανδία με την τελευταία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής στο προπονητικό του Χορστ να διαθέτει εξάσκηση στις στατικές φάσεις και έμφαση στην ανασταλτική συμπεριφορά του συνόλου.

Σήμερα, Σάββατο, το Τριφύλλι δίνει το τελευταίο του φιλικό τεστ στην χώρα της τουλίπας(17:00, Cosmote) και την Κυριακή το απόγευμα επιστρέφει στην Αθήνα. Αντίπαλος η Φένλο του Γιώργου Γιακουμάκη, σε μία αναμέτρηση όπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει να δει πρόοδο στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, περιμένει να δει περισσότερα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι και την πίεση.

«Για κάθε ανάγκη μετακίνησης η Avance έχει την λύση μέσα από τον πλήρη και υπερσύγχρονο στόλο της»!

Οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών είχαν σαφώς καλύτερη εικόνα απ' ότι οι αρχικές κι αυτή την βελτίωση, ο Σέρβος τεχνικός θέλει προφανώς να την δει και πάνω στο χορτάρι.

Εκτός παιχνιδιού είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, οι Κουρμπέλης και Σένκεφελντ που συνεχίζουν το δικό τους πρόγραμμα και ο Αχιλλέας Πούγγουρας που έχει επιστρέψει στην Αθήνα λόγω ενός ιατρικού θέματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα