ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μάνταλο, υποβλήθηκε σε μαγνητική

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μάνταλο, υποβλήθηκε σε μαγνητική

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μάνταλο, υποβλήθηκε σε μαγνητική

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος είχε έντονες ενοχλήσεις στη γαστροκνημία μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βελέζ και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε.

Ένα νέο πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό - σοκ από τη Βελέζ, καθώς ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος με δικό του γκολ είχε στείλει το ματς στην παράταση, αποχώρησε με έντονες ενοχλήσεις στη δεξιά γαστροκνημία. Ο αρχηγός της Ένωσης υποβλήθηκε την Παρασκευή (30/7) σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται και θα δείξουν το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού που έχει υποστεί.

Με ενοχλήσεις από τη χθεσινή αναμέτρηση με τη Βελέζ αποχώρησε και ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στον αυχένα και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ευτυχώς η αξονική στην οποία υποβλήθηκε ο Έλληνας εξτρέμ ήταν «καθαρή».

Όσον αφορά τους Κώστα Γαλανόπουλο και Ζίγκα Λάτσι, αμφότεροι συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν, ενώ όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ευρωπαϊκό ματς έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Το Σάββατο (31/7) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Κυριακής στις 19:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα