ΠΑΟΚ: Στο χέρι του Μπίσεσβαρ να δικαιώσει τον Λουτσέσκου (pic)

ΠΑΟΚ: Στο χέρι του Μπίσεσβαρ να δικαιώσει τον Λουτσέσκου (pic)

ΠΑΟΚ: Στο χέρι του Μπίσεσβαρ να δικαιώσει τον Λουτσέσκου (pic)

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός «βάζει το χέρι του στη φωτιά» για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος μετά από σχεδόν επτά μήνες επιστρέφει σήμερα στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ.

O Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επιστρέφει, μετά από απουσία σχεδόν 7 μηνών, στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τον εξάμηνο δανεισμό του στην Κύπρο και τον Απόλλων Λεμεσού, ωστόσο δεν βρέθηκε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, λόγω των υποχρεώσεων που είχε το ίδιο διάστημα με την εθνική ομάδα του Σουρινάμ στο «Gold Cup».

Όλο αυτό το διάστημα ήταν σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ετοιμάζεται να τον υποδεχθεί εκ νέου σήμερα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Ολλανδία και το διήμερο ρεπό που είχε η ομάδα.

Η αγάπη και η πίστη του Λουτσέσκου

Μπίσεσβαρ και Λουτσέσκου ετοιμάζονται να ξανά συνεργαστούν μετά από δύο χρόνια
Μπίσεσβαρ και Λουτσέσκου ετοιμάζονται να ξανά συνεργαστούν μετά από δύο χρόνια

Είναι στο χέρι του «Μπίσε» να αποδείξει πως δεν κάνει λάθος ο Ρουμάνος προπονητής, που από τη μέρα της επιστροφής του στην Τούμπα θεωρεί δεδομένη την παρουσία του στο ρόστερ της νέας χρονιάς και πιστεύει, όπως έχει πει, ότι μπορεί να «αναγεννήσει» τον 33χρονο μεσοεπιθετικό.

«Για τον Ντιέγκο (σ.σ. Μπίσεσβαρ) μπορούμε να μιλάμε για ώρες! Είναι ένας φανταστικός παίκτης, απλά χρειάζεται ειδική διαχείριση. Προσωπικά τον εμπιστεύομαι. Είναι μια προσωπικότητα που του αρέσει να νιώθει σημαντικός και να του συμπεριφέρεσαι ως σημαντικό μέλος της ομάδας, πιέζοντάς τον ταυτόχρονα. Όταν νιώθει πως έχει υποστήριξη, δίνει τα πάντα. Επιμένω, είναι ένας παίκτης με εξαιρετική ποιότητα, που όταν η ομάδα δεν πάει καλά, μπορεί να μας ξεμπλοκάρει», είχε υποστηρίξει ο Ρουμάνος τεχνικός στην πρόσφατη συνέντευξη του στο Gazzetta.

Η κοινή διετία και οι αριθμοί

Μπίσεσβαρ-Λουτσέσκου-τελικός 2019
Οι δυο τους πανηγύρισαν ένα αήττητο πρωτάθλημα και δύο κατακτήσεις κυπέλλων στη σειρά...

Στα δύο χρόνια που συνεργάστηκαν ο Σουριναμέζος κατέγραψε 70 συμμετοχές, με 13 γκολ και 14 ασίστ στο ενεργητικό του, στο παλμαρέ τους έβαλαν τα μετάλλια από το ένα αήττητο πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα, με τον Λουτσέσκου να θεωρεί πως έχει να κερδίσει πράγματα από τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος με εξαίρεση κάποια λίγα παιχνίδια δεν μπόρεσε να αποδώσει ανάλογα καλά με προπονητή τον Αμπέλ Φερέιρα και τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος άνοιξε την πόρτα της εξόδου τον περασμένο Ιανουάριο και τον έστειλε δανεικό στην Κύπρο.

To… καλωσόρισμα του ΠΑΟΚ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τον υποδέχθηκε διαδικτυακά με την παρακάτω ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα