«Η Λαμία βρίσκεται στο πλευρό του Μπεχαράνο»

 «Η Λαμία βρίσκεται στο πλευρό του Μπεχαράνο»

bet365

Ο πατέρας του διεθνή χαφ από τη Βολιβία μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του για την κατάσταση του γιου του μετά το τροχαίο που υπέστη

Απαντες συγκλόνισε η περιπέτεια του Ντάνι Μπεχαράνο, όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/7) εκείνος και η οικογένειά του έπεσαν θύματα τροχαίου. Ο Βολιβιανός χαφ της Λαμίας απέφυγε τα χειρότερα, η σύζυγός του και το παιδί τους είναι καλά στην υγεία του και το «κακό» φαίνεται πως συνέβη από ένα σκασμένο λάστιχο.

Ο πατέρας του διεθνή μέσου Μάρκο Αντόνιο μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του και αναφέρθηκε για την κατάστασή του. «Μίλησα με το γιο μου πριν λίγες ώρες. Μου είπε ότι παραμένει στο νοσοκομείo. Εχει διαγνωστεί με κάταγμα και χτυπήματα στα ζυγωματικά, το σαγόνι και το στομάχι του. Θα παραμείνει κλινήρης για μερικές ημέρες. Δόξα τω Θεώ το ατύχημα δεν είχε ακόμα πιο σοβαρές συνέπειες», σχολίασε σχετικά.

Και συνέχισε.«Η ομάδα του έχει φερθεί άψογα. Κινητοποίησαν τις αρχές και φροντίζουν ώστε να τον περιποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο πρόεδρος μάλιστα έχει ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα, για να μην του λείψει τίποτα».

Παράλληλα συμπλήρωσε πως εκείνος και τα άλλα μέλη της οικογένειας έμαθαν για το περιστατικό από πρόσωπο του οικογενειακού τους περιβάλλοντος που το διάβασε στα Μέσα της Ελλάδος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα