Οι 4 λόγοι που στη Λαμία δεν «κοιτούν» για αντί-Μπεχαράνο

Οι 4 λόγοι που στη Λαμία δεν «κοιτούν» για αντί-Μπεχαράνο

bet365

Στην ομάδα δεν προτίθενται, επί του παρόντος τουλάχιστον, να προχωρήσουν στην απόκτηση παίκτη στον άξονα, με αφορμή τον τραυματισμό του Βολιβιανού χαφ

Από το σοκ του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη ο Ντάνι Μπεχαράνο προέρχονται όλοι στη Λαμία, καθώς ο Βολιβιανός χαφ έπεσε θύμα τροχαίου και θα μείνει για καιρό εκτός δράσης. Από την πρώτη στιγμή όλοι στην ομάδα και όχι μόνο βρέθηκαν στο πλευρό του, ενώ υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο 27χρονος ανασταλτικός μέσος λογίζεται ως βασικός στον άξονα, ήταν πέρσι εκ των καλύτερων παικτών της ομάδας και η απουσία του «πονά». Ομως στο ΔΑΚ αποφάσισαν επί του παρόντος να μην κινηθούν για την αντικατάστασή του και δεν υπάρχει πρόθεση να βγουν στην αγορά για παίκτη στο «6». Αποψη που ενισχύεται και από τις εκτιμήσεις που υπάρχουν πως τελικά ο διεθνής χαφ θα επιστρέψει νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις και σε μερικούς μήνες θα είναι και πάλι γερός στα γήπεδα.

Το πώς έφτασαν σε αυτή την απόφαση, πάντα τη δεδομένη στιγμή, έχει και ως «απάντηση» 4 «ονόματα» (η σειρά είναι τυχαία).

1)Φάνης Τζανδάρης. Ο 28χρονος ήταν πέρσι το alter ego του Μπεχαράνο στον άξονα, πήγε καλά και παραμένει «κολώνα». Μάλιστα τη νέα σεζόν θα έχει κάνει και προετοιμασία, ενώ πέρσι προέρχονταν από σχετική απραξία και «βούτηξε» κατ'ευθείαν στα βαθιά.

2) Γκούγκα. Ο Γεωργιανός χαφ δεν τα πήγε καλά πέρσι, αν και έχει το «ελαφρυντικό» πως δεν έπαιξε πολύ. Ωστόσο μέχρι στιγμής στην προετοιμασία δείχνει καλά στοιχεία και μπορεί να γίνει η «αποκάλυψη» της χρονιάς.

3) Σάββας Γκέντσογλου. Μετά από μία εξαετία επαναπατρίστηκε και ο 31χρονος θα φορά την επόμενη σεζόν τη φανέλα της Λαμίας. Μπορεί να δώσει πάρα πολλές λύσεις, έχει την εμπειρία και την ποιότητα και πάει καλά.

4)Ανταμ Τζανετόπουλος. Εάν και εφόσον χρειαστεί, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός μπορεί να ανέβει μερικά μέτρα στον άξονα. Εχει και στο παρελθόν αγωνιστεί εκεί και είναι σε θέση να αποτελέσει μία επιπλέον λύση.

Αρα με γνώμονα τα παραπάνω στη Λαμία δεν κινούνται για αντί-Μπεχαράνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα