To μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Εμμανουηλίδης, Καστεγιάνο και Γκολίνι

 To μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Εμμανουηλίδης, Καστεγιάνο και Γκολίνι

bet365

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έγινε επίσημα παίκτης της Βέιλε, ο Ισπανός αριστερός μπακ αποτελεί new εγχώριο entry για λογαριασμό του Ατρόμητου, ενώ ο Ιταλός γκολκίπερ αποτελεί την πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη της Τότεναμ

Σε... ρυθμούς Σαββατοκύριακου κινήθηκε η αποψινή (24/7) ημέρα μεταγραφικά, πάντα σε ότι αφορά «τελειωμένα» deals. Παραδοσιάκά τα συγκεκριμένο διήμερο... πέφτουν οι ρυθμοί και μόνο σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο υπήρξαν ουσιαστικές/επίσημες εξελίξεις.

Στον πρώτο αναφορικά με την από καιρό συμφωνημένη παραχώρηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στη Βέιλε της Δανίας και πλέον ο 21χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί για 2η φορά εκτός των συνόρων, καθώς πέρσι ήταν στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Στο Περιστέρι αντίθετα είχαμε new entry στα ποδοσφαιρικά μας δρώμενα, καθώς στον Ατρόμητο υπέγραψε ο 33χρονος Ισπανός αριστερός μπακ Ντάνι Καστεγιάνο και ήδη ενσωματώθηκε στην αποστολή του και ξεκίνησε προετοιμασία.


Εκτός συνόρων, ο Πιερλουίτζι Γκολίνι έγινε η πρώτη μεταγραφή της Τότεναμ στο φετινό παζάρι. Ο Ιταλός κίπερ αποκτήθηκε δανεικός από την Αταλάντα, με την οποία πρωταγωνίστησε τα τελευταία δύο χρόνια σε Serie A και Champions League και οι Σπερς διατηρούν οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 26χρονος πορτιέρε θα «παλέψει» για τις ευκαιρίες του πίσω από τον αναντικατάστατο Ούγκο Γιορίς και έχει εμπειρία από το Νησί, καθώς στο παρελθόν πέρασε από τα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άστον Βίλα.

Στον υπόλοιπο ευρωπαϊκό χώρο, έντονη δραστηριότητα είχε η Νις, η οποία αγόρασε από τη Σαουθάμπτον τον Μάριο Λεμινά με 5,5 εκατομμύρια ευρώ και πήρε πίσω 6,5 εκατ. ευρώ από την πώληση του Στάνλεϊ Νσόκι στην Κλαμπ Μπριζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα