Το «ταμείο» της ημέρας: Ιτούρμπε, Ορόζ, Σάντσο, Κρμέντσικ και αντί-Μπεργκ

Το «ταμείο» της ημέρας: Ιτούρμπε, Ορόζ, Σάντσο, Κρμέντσικ και αντί-Μπεργκ

bet365

Ο Αρης συμφώνησε με τον 28χρονο διεθνή Παραγουανό εξτρέμ, ο Βόλος θα αποκτήσει τον 27χρονο Αργεντινό χαφ δανεικό με οψιόν αγοράς, ενώ ανακοινώθηκε το deal 85 εκατομμυρίων ευρώ για χάρη του Αγγλου εξτρέμ

Το όνομα του Χουάν Ιτούρμπε επισκίασε κάθε σημερινή (23/7) μεταγραφική κίνηση. Ο Αρης συμφώνησε με τον 28χρονο διεθνή Παραγουανό εξτρέμ που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Πόρτο και Ρόμα και ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει.


Στον Ολυμπιακό η ΑΕΛ ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Πινακάς δεν θα ακολουθήσει την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της επειδή συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» για την παραχώρηση του νεαρού φορ, ενώ «τελειωμένη» μεταγραφή προβάλει και εκείνη του Νίκολας Ορόζ στο Βόλο. Ο Αργεντινός κεντρικός χαφ θα αποκτηθεί από την ελληνική ομάδα ως δανεικός από τη Ρασίνγκ Κλουμπ που ανήκει και θα διατηρεί οψιόν απόκτησης του 75% των δικαιωμάτων του.

Στην Αγγλία, μπορεί το deal μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ για τον Τζέιντον Σάντσο να είχε οριστικοποιηθεί εδώ και εβδομάδες, αλλά τώρα είναι επίσημο 100%. Ο 21χρονος έγινε η ακριβότερη μεταγραφή Άγγλου εξτρέμ στην ιστορία (85 εκατ. ευρώ) και ανακοινώθηκε για 5+1 χρόνια, παίρνοντας τη φανέλα με το Νο25 κι όχι το Νο7 όπως αναμενόταν (έμεινε στον Έντινσον Καβάνι).

Στον υπόλοιπο διεθνή χώρο, κι επίσημα παίκτη της Σλάβια Πράγας αποτελεί ο Μίκαελ Κρμέντσικ. Ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Κλαμπ Μπριζ στη Σλάβια Πράγας ως το τέλος της σεζόν, με την ομάδα της πατρίδας του να έχει συμφωνήσει για υποχρεωτική οψιόν αγοράς σε περίπτωση που προκριθεί στο Champions League της σεζόν 2022/23.

Την ίδια ώρα, η Κράσνονταρ απέκτησε τον αντι-Μάρκους Μπεργκ θέτοντας ρεκόρ μεταγράφης στα 20 εκατομμύρια ευρώ! Ο λόγος για τον Τζον Κόρδοβα, τον 28χρονο Κολομβιανό στράικερ της Χέρτα, ο οποίος αποχαιρέτησε τη Bundesliga μετά από μια εξαετία με τους πρωτευουσιάνους, την Κολωνία και τη Μάιντς.

Αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στην Πορτογαλία, η Μπενφίκα ανακοίνωσε την τέταρτη φετινή της μεταγραφή, τον Σουλαϊό Μεϊτέ από την Τορίνο έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 27χρονος Γάλλος χαφ, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός στη Μίλαν στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2026 με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα