«Ολη η σεζόν θα είναι αφιερωμένη στα 90 χρόνια του Αστέρα»

«Ολη η σεζόν θα είναι αφιερωμένη στα 90 χρόνια του Αστέρα»

bet365

Ο Δημήτρης Κενές, αντιπρόεδρος των Αρκάδων, έδωσε το «στίγμα» όλων στην ομάδα που συμπληρώνει 90 χρόνια από την ίδρυσή της

Για τις νέες εμφανίσεις του Αστέρα Τρίπολης που θυμίζουν τις πρώτες της ιστορίας του και με αυτόν τον τρόπο οι Αρκάδες τιμούν τα 90 χρόνια από την ίδρυσή τους, μίλησε ο αντιπρόεδρός τους Δημήτρης Κενές στον Arcadia 93.8.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την νέα φανέλα, η οποία είναι αφιερωμένη στα 90 χρόνια του Αστέρα:
«H φετινή χρονιά είναι ιστορική για την ομάδα. Συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Όλη η σεζόν 2021-22 θα είναι αφιερωμένη στα 90 χρόνια ζωής του συλλόγου. Για να τιμήσουμε την ιστορία του Αστέρα αποφασίσαμε η φετινή φανέλα να είναι πιστό αντίγραφο της πρώτης φανέλας της χρονιάς 1931-32. Το λογότυπο το χρυσό γράφει 90 όσα και τα χρόνια του συλλόγου».

Για το βίντεο της παρουσίασης της φανέλας: «Έχουμε εξαιρετικό συνεργάτη. Τον γραφίστα μας τον Γιάννη Γούβαλη και την εταιρεία του τη Red Panda. Είναι οι δημιουργοί και του φετινού βίντεο, όπως και του χρυσού λογότυπου που θα μας ακολουθεί στις δράσεις όλης της χρονιάς».

Για τη δουλειά της Macron στην φανέλα: «Φαντασία να υπάρχει είναι το μότο της Macron. Η φανέλα είναι σχεδιασμένη με σύγχρονα μέσα αλλά η υφή της είναι ρετρό, λόγω του υφάσματος».


Για τη διαθεσιμότητα της φανέλας: «Η φανέλα θα είναι άμεσα διαθέσιμη, από το απόγευμα».

Για την εκτός έδρας φανέλα: «Η εκτός έδρας εμφάνιση μας είναι αφιερωμένη σε μια μάχη χωρίς αντιπάλους και θέλει μόνο συμπαίκτες. Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί. Για αυτό και επιλέξαμε το λευκό, το οποίο είναι το χρώμα της ελπίδας. Θέλω να ευχαριστήσω τη "Φλόγα" και τη "Λάμψη", όχι επειδή μας στήριξαν αλλά για τη σπουδαία τους δράση για αυτά τα παιδιά.

Τα κοινωνικά μηνύματα του Αστέρα δεν θα σταματήσουν με την εκτός έδρας εμφάνιση. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είναι διαχρονικό και αυτονόητο να συμβάλουμε στην κοινωνία. Ήδη τρέχουμε για τη σεζόν 2022-23. Το ποδόσφαιρο είναι ζωντανός οργανισμός της κοινωνίας και πρέπει να επιστρέφει πίσω πράγματα».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED