Παναθηναϊκός: Το πρώτο τεστ κόντρα στην Αλ Τααβόν

Παναθηναϊκός: Το πρώτο τεστ κόντρα στην Αλ Τααβόν

Παναθηναϊκός: Το πρώτο τεστ κόντρα στην Αλ Τααβόν

bet365

Πρώτο φιλικό για τον Παναθηναϊκό επί ολλανδικού εδάφους σήμερα κόντρα στην Αλ Τααβόν(19.00, live από το Gazzetta), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει ευκαιρία για συμπεράσματα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η ώρα για το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού επί ολλανδικού εδάφους έφτασε! Το Τριφύλλι θα υποδεχθεί στο προπονητικό του κέντρο στο Χορστ την Αλ Τααβόν, ομάδα από την Σαουδική Αραβία και αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει το πρώτο τεστ για όσα δουλεύει εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύνολο με συγκεκριμένη ταυτότητα πάνω στο χορτάρι(4-2-3-1, κατοχή μπάλας, άμεση πίεση για επανάκτηση και εκδήλωση επίθεσης) και το παιχνίδι με την Αλ Τααβόν είναι μια καλή ευκαιρία για τα πρώτα συμπεράσματα.

«Για κάθε ανάγκη μετακίνησης η Avance έχει την λύση μέσα από τον πλήρη και υπερσύγχρονο στόλο της»!

Γιάννης Κώτσιρας και Ρούμπεν Πέρεθ αναμένεται να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα ενώ στο γήπεδο είναι πιθανό να βρεθούν και φίλοι του συλλόγου από τις γύρω περιοχές.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος και δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, ωστόσο θα μπορείτε μέσα από το Live του Gazzetta να είστε ενημερωμένοι για όλα όσα θα συμβαίνουν στον αγώνα. Τα επόμενα φιλικά με Αλκμαάρ και Φένλο θα μεταδοθούν από την CosmoteTv.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα