ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Κούρτιτς στα «ασπρόμαυρα» (pics & vids)

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Κούρτιτς στα «ασπρόμαυρα» (pics & vids)

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Κούρτιτς στα «ασπρόμαυρα» (pics & vids)

bet365

O Σλοβένος χαφ βγήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο και εντάχθηκε στο πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Apeldoorn της Ολλανδίας.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η σημερινή μέρα ανήκει δικαιωματικά στον Γιάσμιν Κούρτιτς. Ο Σλοβένος χαφ, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα» και όπως ήταν λογικό συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα στο ξεκίνημα της πρωινής προπόνησης στο προπονητικό κέντρο του Apeldoorn.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον υποδέχθηκε στα ιταλικά και οι νέοι συμπαίκτες του με… φάπες. Λίγο πριν από την έναρξη του προγράμματος στήθηκε το καθιερωμένο «τούνελ» από το οποίο πέρασε ο Σλοβένος μέσος.

Στο γήπεδο βρέθηκε ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Χρήστος Τζόλης, καθώς έχουν ξεπεράσει τα όποια μικροπροβλήματα αντιμετώπιζαν τις τελευταίες μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα