Στα 3-5 Πηγάδια ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Στα 3-5 Πηγάδια ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Για τα 3-5 Πηγάδια αναχώρησε ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας με τα νέα πρόσωπα κανονικά στην διάθεση του Ηρακλή Μεταξά.

Στο δρόμο για τα 3-5 Πηγάδια βρίσκεται η αποστολή του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα εκεί όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο αρχικός σχεδιασμός έλεγε πως οι Ηπειρώτες θα ταξίδευαν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Κίελτσε της Πολωνίας, αλλά η εμφάνιση κρουσμάτων στο εν λόγω προπονητικό κέντρο ανάγκασε τον ΠΑΣ να ακυρώσει την παρουσία του εκεί και να στραφεί σε λύσεις στην Ελλάδα.

Με την αποστολή βρίσκονται κανονικά και ο Περέα ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά και ο Οσάβε ο οποίος επίσης θα πρέπει να λογίζεται ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΣ:

Για τα 3-5 πηγάδια και το Naoussa Mountain Resort, οπού και θα πραγματοποιηθεί μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αναχώρησε πριν από λίγο η ομάδα μας.
Στην αποστολή της προετοιμασίας, ο προπονητής της ομάδας κ.Μεταξάς επέλεξε τους:
LODYGIN, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΟΥΛΗ, ΚΑΡΓΑ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, ΣΑΛΙΑΚΑ, PEERSMAN, ERRAMUSPE, ΣΙΟΝΤΗ, ΤΡΙΑΔΗ ΑΛ, ΠΗΛΙΟ, ΛΩΛΗ, ΛΙΑΣΟ, DOMINGUEZ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ, BRENER, ΤΡΙΑΔΗ Π., ΔΟΥΜΤΣΗ, MILINCEANU, SCHNEIDER, ΓΡΟΣΔΑΝΗ, ΜΙΝΑ, ΚΥΡΚΟ, ΡΙΖΟ, OSAWE, ενώ σήμερα το πρωί, μετά τις ιατρικές του εξετάσεις, ενσωματώθηκε και ο PEREA.
Η ομάδα θα παραμείνει στη Νάουσα μέχρι την Κυριακή 25 Ιουλίου, όπου και θα επιστρέψει στα Ιωάννινα για τη συνέχιση της προετοιμασίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα