Το μεταγραφικό «ταμείο»: Χατζισαφί, Βάτσλικ, Πέρεθ, Τοράλ, Κορνέλιους

 Το μεταγραφικό «ταμείο»: Χατζισαφί, Βάτσλικ, Πέρεθ, Τοράλ, Κορνέλιους

bet365

Ο Ιρανός αμυντικός «κλείνει» στην ΑΕΚ, ο Τσέχος γκολκίπερ και ο Ισπανός ανασταλτικός μέσος θα ανακοινωθούν άμεσα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τον κεντρικό αμυντικό από τον Καναδά

Προχωρούν σταδιακά τα μεταγραφικά ζητήματα των ομάδων της Super League Interwetten και τα νέα «επίσημο» όνομα που προστέθηκε στην «καθημερινότητά» μας είναι εκείνα των Εσχάν Χατζισαφί και Γιον Τοράλ.

Ο πρώτος, Ιρανός αριστερός μπακ, είναι γνώριμός μας από την παλαιότερη θητεία του σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο και αναμένεται τις επόμενες ημέρες ξανά στη χώρα μας αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο δεύτερος, 26χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός που έπαιζε στην Μπέρμιγχαμ, συμφώνησε με τον ΟΦΗ και λογίζεται για... Κρητικός.

Στον Ολυμπιακό ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ Τόμας Βάτσλικ που έφτασε χθες στην Αθήνα αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, ενώ στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ήδη ο Ισπανός ανασταλτικός μέσος Ρούμπεν Πέρεθ και η υπόθεσή του μπήκε στην τελική της ευθεία.


«Κινητικότητα» υπήρξε και στο Αγρίνιο, καθώς ο 23χρονος Καναδός κεντρικός αμυντικός Ντέρεκ Κορνέλιους έγινε επίσημα παίκτης του Παναιτωλικού, σε αντίθεση με τον Μοχάμεντ Αζάντι που έλυσε το συμβόλαιό του.

Την ίδια στιγμή στον Αρη είναι ζήτημα ωρών να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο αμυντικός Φαμπιάνο, ενώ στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ο Φάμπρι Κάστρο αποχαιρέτησε τον «Αγιαξ της Ηπείρου».


Στα εκτός των συνόρων το Euro ολοκληρώθηκε, οι Ιταλοί πανηγύρισαν, οι Αγγλοι προσπαθούν να ξεπεράσουν το τεράστιο σοκ και οι ομάδες είναι έτοιμος να μπουν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Την ώρα που η Μπαρτσελόνα αισιοδοξεί για την παραμονή του Λιονέλ Μέσι, η πρωταθλήτρια Ατλέτικο ανακοίνωσε την απόκτηση Ροδρίγο ντε Πάουλ από την Ουντινέζε, αντί 35 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, ο Αργεντίνος έρχεται με την ψυχολογία στα ύψη μετά την κατάκτηση του Copa America. Παράλληλα, η Σοσιεδάδ απέκτησε από την Μπράιτον τον εξαιρετικό γκολκίπερ, Ματ Ράιαν.

Τα σενάρια στη LaLiga συνεχίζονται και κάνουν λόγο για σούπερ ανταλλαγή Γκριεζμάν - Σαούλ. Οσο για τη Serie A, ο Μπεγερίν πιέζει ασφυκτικά για να πάρει μεταγραφή στην Ίντερ, ενώ η Ρόμα θα ανακοινώσει άμεσα τον Πατρσιο από τη Γουβλς, κάτι που φέρνει ακόμη πιο κοντά τον Σα του Ολυμπιακού στην αγγλική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα