Ολυμπιακός: Η καταγγελία του Χασάν για ρατσιστικό επεισόδιο σε βάρος της μητέρας του

Ολυμπιακός: Η καταγγελία του Χασάν για ρατσιστικό επεισόδιο σε βάρος της μητέρας του

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Η καταγγελία του Χασάν για ρατσιστικό επεισόδιο σε βάρος της μητέρας του

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν προχώρησε σε καταγγελία για περιστατικό ρατσισμού το οποίο βίωσε η μητέρα του, ενώ παρέα με τη σύζυγό του περίμεναν Uber στην Πορτογαλία.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, έκανε καταγγελία στο instagram για περιστατικό ρατσισμού το οποίο βίωσε η μητέρα του, ενώ παρέα με τη σύζυγό του περίμεναν Uber στην Πορτογαλία.

Ο Αιγύπτιος φορ έγραψε στον λογαριασμό του τα εξής:

«Εννέα πολύ χαρούμενα χρόνια της ζωής μου, όπου με υποδέχτηκαν πολύ ωραία, με στοργή. Καμία μέρα δεν ένιωσα ρατσισμό, διάκριση επειδή είμαι Άραβας - Μουσουλμάνος. Έμαθα τη γλώσσα, προσαρμόστηκα γρήγορα στη χώρα και πάντα ήθελα, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, να γνωρίσουν την Πορτογαλία όπως εγώ.

Χθες, δυστυχώς, η μητέρα μου έπεσε θύμα ρατσισμού στη Λισσαβώνα, ενώ περίμενε με τη σύζυγό μου, που είναι από την Πορτογαλία, ένα Uber. Δεν είχε συμβεί ποτέ, αλλά έγινε τώρα. Αυτός ο κ. Έλντερ αρνήθηκε να πάρει τη μητέρα μου. Πέρασε από το σημείο συνάντησης και όταν συνειδητοποίησε ότι φορούσε μπούρκα, απλά κούνησε το κεφάλι, είπε όχι και έφυγε σχεδόν δίπλα από τη σύζυγό μου που του έκανε νόημα να σταματήσει.

Είναι ντροπιαστικό το 2021 να υπάρχουν άνθρωποι όπως αυτόν. Αυτός ο τζέντλεμαν δεν θα έπρεπε να κάνει αυτό το επάγγελμα, στο οποίο έχεις επαφή με τόσες κουλτούρες διαφορετικές. Έχει ήδη γίνει επίσημη καταγγελία. Ελπίζω να έχει κάποιο αποτέλεσμα και ότι τέτοιες καταστάσεις δεν θα ξανασυμβούν σε κανέναν».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED