Παναθηναϊκός: «Φόρεσε πρώτος τη νέα φανέλα»!

Παναθηναϊκός: «Φόρεσε πρώτος τη νέα φανέλα»!

Παναθηναϊκός: «Φόρεσε πρώτος τη νέα φανέλα»!

bet365

Ο Παναθηναϊκός πρωτοπορεί και ζητά από τους οπαδούς του να γίνουν τα «μοντέλα» που θα παρουσιάσουν τις νέες εμφανίσεις του «τριφυλλιού»!

Με έναν ξεχωριστό τρόπο θα αποκαλύψει τις φανέλες της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Παναθηναϊκός. Η «πράσινη» ΠΑΕ με καμπάνια που «τρέχει» στα social media ζήτα από τους φίλους της ομάδας να στείλουν φωτογραφίες με μπλούζες του «τριφυλλιού», ώστε να επιλεγούν οι τέσσερις που θα αποτελέσουν τα «μοντέλα» της παρουσίασης!

Aναλυτικά:

«Από το Σάββατο 10/07 έως και την Τρίτη 13/7 η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δηλώσουν συμμετοχή, προκειμένου να λάβουν μέρος στη διαδικασία και να πάρουν πρώτοι «γεύση» των νέων εμφανίσεων που σχεδιάστηκαν για τους ποδοσφαιριστές.

Πώς συμμετέχετε στην κλήρωση; Ντυθείτε με το τριφύλλι και στείλτε τη φωτογραφία σας, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα παρακάτω.

Τη Τρίτη 13/7 θα επιλέγουν 4 νικητές, οι οποίοι θα ενημερωθούν μέσω μηνύματος στο προσωπικό τους email.

Μη χάνετε χρόνο. Στείλτε τώρα τη δική σας φωτογραφία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα