A Bola: «Θέλει Έντουαρντς ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό και προσφέρει Πέπε»

A Bola: «Θέλει Έντουαρντς ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό και προσφέρει Πέπε»

A Bola: «Θέλει Έντουαρντς ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό και προσφέρει Πέπε»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ενδιαφέρεται για τον 22χρονο εξτρέμ της Γκιμαράες, Μάρκους Έντουαρντς, σύμφωνα με την A' Bola, και ως έμψυχο αντάλλαγμα στην πορτογαλική ομάδα προσφέρεται ο Πέπε.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άγγλου εξτρέμ της Γκιμαράες, Μάρκους Έντουαρντς, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A' Bola. Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι εκτός από τον Ολυμπιακό, είναι και η Σπόρτινγκ που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον 22χρονο Βρετανό (γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου 1998, με ύψος 1,68).

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός ρίχνει στο τραπέζι και έμψυχο αντάλλαγμα για να πείσει τη Γκιμαράες, τον Πέπε, τον οποίο παρεμπιπτόντως οι «ερυθρόλευκοι» αγόρασαν από το ίδιο κλαμπ.

Ο Έντουαρντς είναι οκτώ φορές διεθνής με την U20 της Αγγλίας, έχοντας πετύχει δύο γκολ. Είναι γεννημένος στο Λονδίνο, αλλά έχει καταγωγή και από την Κύπρο. Το συμβόλαιό του στη Γκιμαράες λήγει το 2024 και στο παρελθόν έχει παίξει στην U18 και στην U23 της Τότεναμ, στη Νόριτς και στην ολλανδική Εξέλσιορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα