Ο ΠΑΣ έκανε κίνηση και η μπάλα... παίζεται στο γήπεδο του Κόντε

 Ο ΠΑΣ έκανε κίνηση και η μπάλα... παίζεται στο γήπεδο του Κόντε

bet365

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θέλει να κάνει την υπέρβαση για χάρη του Ισπανού, που τις επόμενες ημέρες θα πάρει την απόφασή του

Κεφάλαιο Πέδρο Κόντε έχει ανοίξει στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ισπανός φορ έχει επιστρέψει στην «πραγματικότητα» της ομάδας. Οπου έπαιζε τη διετία 2016-2018 (61 ματς/34 γκολ), αγαπήθηκε όσο λίγοι και εκείνο το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Μπανίγιας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Εκτοτε αγωνίστηκε στη Σαμπάπ και την Αλ Ντάφρα της περιοχής, έκανε «καλό» όνομα, αλλά πάντα θυμόταν τον «Αγιαξ της Ηπείρου» και συχνά πυκνά είτε μιλούσε με νοσταλγία για το διάστημα που πέρασε στους «Ζωσιμάδες», είτε την εξέφραζε μέσω αναρτήσεών του στα social media.

Πλέον ο 33χρονος στράικερ είναι free agent και έχει βρεθεί στην «εξίσωση» της ομάδας. Μεταξύ των δύο πλευρών έχουν υπάρξει συζητήσεις, πρόθεση της διοίκησης Χριστοβασίλη είναι να γίνει η υπέρβαση ώστε να επιστρέψει στα Γιάννινα, του έχει μεταφερθεί και η μπάλα ...παίζεται στην περιοχή του ποδοσφαιριστή. Ο οποίος λόγω της τριετούς καλής παρουσίας του στα ΗΑΕ έχει, εύλογα, αρκετούς «μνηστήρες», κάτι που αυξάνει το βαθμό δυσκολίας του ΠΑΣ. Ομως τα πάντα παραμένουν ανοικτά. Αυτή τη στιγμή δεν δύναται να ειπωθεί αν οι δύο πλευρές είναι κοντά ή μακριά σε συμφωνία, παρά μόνο πως το ζήτημα δεν θα «τραβήξει» για καιρό και το τέλος του, με τον Α ή Β τρόπο, οριοθετείται για την επόμενη εβδομάδα. Οπως και ότι οι συζητήσεις που γίνονται διεξάγονται σε πολύ καλό ύφος, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρούν οι δύο πλευρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα